|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
word help - HITNO!
jel zna netko kako se napravi sadržaj texta da mi centrira brojeve stranica uz desni rub lista. neznam dal je u svakom officu isto, imam 2003 i 2007 betu2 pa bih molio da mi kazete za njih. thx svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ček, ako sam te skužio, ti oćeš da ti pišu brojevi stranica na svakom listu dole desno? Opcija view-> header i footer, prvo te stavi u header pa na trakici imaš gumbek koji prebacuje između header-a i footera i kad pređeš u footer, imaš dole, insert autotext, pa klikneš na page number.Pa sad dole formatiraš tekst kao i na svakom dijelu papira, dal oćeš da ti bude lijevo, desno ili u sredini, imaš one gumbeke gore na alatnoj traci... Ako nisi na to mislio, onda pardon ![]() EDIT: Atha je dao lakši način, ali dobije se isto kao i kod mog načina... @atha Mislim da on ipak misli da mu kod na stranici sadržaja cijelog dokumenta, budu brojkice desno, pa da budu odvojeni onak točkicama od sadržaja stranice. AMDHammer, sam u pravu? Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 20.06.2006. u 13:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ili ti mozda treba sadrzaj? ako je to onda kreiraj stil i tim stilom "ofarbaj" sve naslove onda odi na insert => reference => index and tables => 3. kartica => options => stil kojim su "ofarbani" naslovi stavi kraj njega jedan => ok => separator stavi kakav hoces => ok => eto liste => align kako god hoces edit: pardon, 2. kartica => table of contents edit2: nije separator nego "tab leader" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Joj što komplicirate, to se sredi u par klikova mišem - označiš cijelu stranicu, tabulator promjeniš tako da ravna na desno, postaviš ga na ravnalo uz sam sub desne margine, ispred svakog broja stranice lupiš TAB na tipkovnici i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakva tebe slova muče? |
![]() |
![]() |
|
|