|
![]() |
#1 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Your computer is infected!
Kako se ovoga riješit? Jednostavno me živcira i iritira. Updateo sam Antivir 7 i Ad Aware, obrisao sve viruse i spyware-e ali ovo sranje ne odustaje. ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
napravi log od hijack this-a i postaj ga tu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja ga riješim system restore-om...vratim na zadnji system checkpoint...ili kako već... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feelin Distinctive Shit
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa je sam. Cuo sam za taj nod32, jel je cemu, jel besplatan? ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
PRobaj nač proces koji je za to odgovoran pa ga izbriši u safe modu! I pročitaj sticy od Coste o Spyware-u!
![]() |
#8 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja sam to isto imao, i kad sam stisnuo na to, otvorio mi se zloglasni SpySheriff, i otišlo sve u k. Avast svaku sekundu javljao virus, morao sam skenirati s Avastom pri bootu, onda sam još s AdWare-om i Spybot-om, SpyDoctorom, HijackThisom i svim živim alatima skenirao i počistio, ali opet nije radilo kako treba. Na posljetku sam formatirao disk i nanovo instalirao windowse. : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Decki o SpySheriffu je vec pisano, procitajte a i imate Google. Postoje uputstva kako se moze skinuti, najprije to isprobati a format C: je zadnja mogucnost. Tvrdokorna bestija ali mozete puno nauciti skidajuci ga. Naravno za ubuduce ![]() ![]() @edit Btw vidim da se u zadnje vrijeme dosta prica a i nazalost direktno "upoznaje" sa SpySheriffom pa cu se potruditi i napisati uputstvo o borbi protiv tog napasnika (CoD2:SpySheriff how to....)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|