|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Evo sad me muci ovaj goruči problem. Nebi htio bezveze gubit godinu ako ne upisem zeljeni fax na nekoj gluposti (tipa teologija ![]() Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Civilka, imaš zdravstveno, nisi izgubio godinu u potpunosti, i riješio si vojsku. Ako dobro ubodeš nećeš ništa radit i mogao bi u fušu još i okrenut koju kunu.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
Provjeri jel negdje traže spamere i moderatore ![]() ![]() Na zdravstveno imaš pravo i ako ne nastavljaš školovanje samo moraš otići u hzzo i kao socijalni slučaj imaš pravo na osiguranje(nemoraš biti niti prijavljen na burzi)
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Zalim te sto se za takve stvari raspitujes na forumima... inace, slazem se sa Pomom, civilka bi bio ok izbor, jos ako upadnes u neku dobru firmu ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
|
Hvala svima. Otprilike sada kuzim. @superUnknown: Hvala sto me zalis, ali stara mi spawa, a sad mi je palo na pamet ![]() Tak i tak mi je to worst case scenario. Fax definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
|
@SuperUnknown: Zavisi o državnoj firmi ![]() Ja sam proveo civilku u jednoj i bilo mi je predobro. Mislim da više zavisi o vezi preko koje upadneš, sad se na odsluženje civilke zna i čekat. Inače popis firmi koje te mogu uzet na odsluženje vojnog roka imaš u narodnim novinama, jer moraju dobit odobrenje od ministarsva, pa te baš i ne može svatko primit na odsluženje, moglo bi se onda i recimo da ti starci imaju firmu kod njih odgulit, a to država neće dozvolit. E da, nemoj se smijat ali ima i takvih bisera, naime moraš uložit prigovor savjesti na nošenje oružja, pa bi bilo poželjno da nemaš gun registriran na sebe i da nisi počinio kakvo kazneno djelo.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
|
Pa to je istina da je broj firmi ogranicen, ali normalno da se podrazumijeva da ces si probati izabrati neku od firmi s tog popisa kao onu u kojoj bi volio raditi. Nije da nemas lijepi izbor ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
Inače fleks tebi nebi preporučio civilku jer češ nadrapat kad saznaju koju si školu završio ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zule
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
Cekaj malo... Nisam i najvjerojatnije necu, ali treba razmotrit i worst case right? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Laughing Man
|
Mislim da Mrkonja pretjeruje. Nažalost imam iskustva na burzi i ne nisi socijalni slučaj, niti te itko tako zove. Socijalni slučajevi imaju pravo na novčanu pomoć, za razliku od tebe. Ti samo kao nezaposlena osoba imaš pravo na zdravsveno osiguranje koje pokriva država i to pravo ti ne ističe bez obzira zaposlio se ti ili dočekao penziju na burzi. Druga je stvar što sa zdravstvenim osiguranjem u RH, u slučaju da se, nedaj bože, ozbiljnije razboliš, možeš dupe obrisat.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Fleks uvik mozes kopat kanale..a gledajuc to s pozitivne strane..dolazi ljeto;barem ces boje malo uvatit i malo ojacat! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() i da evo ti opcija www.moj-posao.net |
|
![]() |
![]() |