|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporuka za 939sck MBO i CPU do 2 soma!
Oko 2 soma kuna..bilo bi dobro da je iz istog ducana ali ako nije nema veze. Imam OCZ Platinum ELr2 memoriju sa TCC5 cipovima pa bi ih tija max iskoristit. Za oko mi je pala epoxica 9NPA+ ultra ali opet zelim strucno misljenje.... *EDIT: SLI podrska nije potrebna...* Hvala! Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 17.03.2006. u 21:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
9NPA+ ultra i rabljeni AMD64 3200+ E3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Je ruku na srce i meni se ta kombinacija svida...Epoxica sa dobrim OC sposobnostima i dobrim bundleom ali sumljam da cu pronaci rabljenoga venica... Ja mislim da je HGspota najjeftinija ta ploca 751Kn? Jel tako?! A venica jeftino di mogu ubost?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
AMD Athlon 64 3200+ BOX, 512kb cache, socket 939 -->
U BING-u 1319Kn --> AMD Athlon 64 3200+ BOX, 512kb cache, socket 939
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo Tomek ja san vidija u HG spota za 1283kn...isti proc a u ponedjeljak se situacija vec moze promijenit. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
|
GORKI imaš u Info Gami 3200+ za 1.180 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ThX McG! Evo gledam za dostavu...svejedno se placa (unatoc tome sto neki iznad soma isporucuju besplatno..cijena je 45kn ali svejedno je to najjeftinije sta san vidija do sada! ![]() Edit: McG ima li epoxica rupe oko CPU socketa da mozes veci hladnjak prisit?! Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 18.03.2006. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
-------
|
Citiraj:
Ima dve rupe, ide na nju svaki sck. 939 cooler. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
E hvala jos jednom bas sam proguglao bio da vidim i ti to uredno potvrdio....Zanimalo me ocu moc zasit CM Hypera 6+ ..zato sam pitao! ![]() Primjetio sam da ploca ima revizije...ima li nesto u sta bi trebao biti upucen... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
|
Moja je revizija 1.1, ne znam dal je izašla još kakva novija......mislim da nije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Eto na davla...da cu otic lipo HG-a i uzet kad ono nestalo Epoxice! I stas sad..mislija san sve uzet na jednome mistu jer osim linksa koliko sam vidija nema bas ducana da daju besplatnu dostavu iznad 1000kn pa ni info gama?! I sad san osta kratkih rukava. Trazin neku plocu..Ja preferiram da ima dobru podrsku (sta se tice svega) za duge staze..a tu mi jedino spada Abit,Epox i DFI Gledam ovdje u Linksa DFI-a najjeftinijeg (nije NF4 ultra) i trenutno ga nema na lageru a s druge strane da narucim i cekan cijena procesora je krešila..da ne moram mislit na dostavu lakse bi to izveja a ovako ni sam ne znan... Zadnje izmijenjeno od: G0RKI. 23.03.2006. u 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
-------
|
Imaš u Bingu EPoX-icu za cca 730 kn, a moreš ih preupitati i za procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Nema zvao sam ih jutros i meni je palo na pamet..momak je bio uljudan i pristojan..pruzija mi je sve informacije koje su me zanimale..nakon sta sam ga pita za tu epoxicu posto je nestalo on je maka sa cijenika i sad eto na... mislija san zaokruzit ćipo u nijh na 2 soma i onda bi ima besplatnu dostavu a ovako povuci potegni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
-------
|
A ništ, pričekaj dok ne stigne u neki od dućana. Kad sam ja svoju kupoval isto je nije bilo skoro u nijednom dućanu, tj. trebali su ju naručiti za par tjedni, pa sam ju fino kupil u Formel-u. Kontaktiraj ih, pa pitaj kolka je cijena EPoX-ice. Imaš i u dućanu Aplha-M, EPoX-icu za cca 770 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
-nVidiot-
|
Ako je nema u Ve-milu nema je ni u Alphi.. Kaj nismo to već apsolvirali?!: evil : Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Imas link za Aplha-M. U formela se triba regat jel za pogledat cijene?! A sve mi se cini da cu morat prickekat. Triba uzet solidnu plocu a ne pada mi pamet neka druga solucija uzeja bi ja i venica 3000 ako naden dobru plocu za male pare...ali tesko trenutno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
-------
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-nVidiot-
|
: boxers : Ovi u Alphi nemaju lager: boxers : |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
-------
|
Aj dobro, pa seciraš svaku reč...: nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Na stranu piceki i cimeri nego sta da uradim ja?! Da cekam?! ili da se kockam i idem na DFI Ultra-D plocu i venicom 3000 kakve su mi tu sanse?! Šta se tice OC-a a to je jos 3000 koji ce 70% bit slabo klokabilan a mozda i nece..Hmm?! ocu morat razbijat glavu sa bios postavkama i problemima cim je spojin da znan ocu kupit jos gajbu karlovackoga da se smirin ili...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
-------
|
Ako ti se da pričekaj da EPoX-ica stigne u dućane, u suprotnom kupi Ultra-D i 3000+ i voljno. EDIT: A si zval Formel i pital za cijenu i dobavljivost ploče? Zadnje izmijenjeno od: McG. 23.03.2006. u 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
-------
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Uspija san nac u Splitu jednu plocu u ponedjeljak cu vidit sta cu napravit... Pada mi na pamet da iden za drugu soluciju Asrock Dual Sata2 i opteron 144 to bi lipo bilo u kombinaciji sa ovom TCC5 memorijom.. opteronu ne triba puno soka da lipo radi..ne navijam za AsRocka ali cini mi se da su performanse ULI-a dosta dobre i mogu konkurirati NF4ulta chipsetu koliko toliko pa i bolje u nekim stvarima... Sta vi mislite? Tija bi nategnit to nekako ali nemos prnit i stisnit guzicu sta se kaze (uzet dfija Ultra D i venica 3000) to je malo puno vec! : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
-------
|
Solucija ASrock i Opteron 144 je čist fajna... |
![]() |
![]() |
|
|