Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.01.2003., 13:00   #1
igx
Premium

Datum registracije: Mar 2002
koji printer? Canon ili...

da li netko ima iskustva s canon i320 (600kn) 10str/min ili s330 photo(800kn) 15str/min? imaju dosta brzi ispis, samo me muce boje koje prema podacima s neta drze oko 130str. sta mi se cini dosta malo!? mozda zna netko kako to u praksi ispadne? printam vecinom text, slike skoro nikad! ili mi moze netko nesta bolje preporuciti za te novce?
igx je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2003., 13:47   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Imam ja iskustva s tim Canonon. Istina je da su kantice male. Nisam siguran koliko stranica ispiši ali je sigurno da su jeftine.

U toj cijeni printera nećeš naći jeftinije boje. Ima neku konkurenciju u nekom Epsonu C42 (mislim) ali taj Epson je spor kao krava.

Oba su mi bila na stolu. Bila su tuđa pa ne znam koliko traju boje,

Moj glas za Canon.

Ponosni vlasnik jednog.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.01.2003., 16:41   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
HP

Za mene printer se zove HP, sorry RAK, Canon je OK i više nego OK ali ipak vie cijenim HP. Prvo nije bitna startna cijena printera, bitno je njegovo kasnije održavanje (cijena catridgea). Moj prijedlog su HP DESKJET 3325, A4, 1200x1200dpi, 8ppm crno, 6ppm color, PhotoREt III, USB, 768KB (470,00 kn) ili HP DESKJET 3420, A4, 600x600dpi, do 2400x1200dpi-optimized dpi na premium photo papiru, 10ppm crno, 8ppm color, PhotoREt III, USB, WIN/MAC, 768KB (665,00 kn). I jedan i drugi troše iste catridge pa je po meni pametnije kupiti skuplji model, tinte orginal su crna 162,22 i boja 190,40.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2003., 18:02   #4
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Dobri su HP printeri ali ovom Canonu farbice koštaju 60-tak i 70-tak kuma. Nekako mi je lakše izdvojiti manje love a češće nego više a rijeđe. Imao sam tako Lexmark kojem su farbe koštale pravo malo bogatstvo ali su dugo trajale. Nisam bio sretan. Printer je bio kronično suh.

Pravi printer je Canon S520. Jest da košta oko 1500 kn (kada sam zadnju cijenu vidio) ali zato je farbica gotovo besplatna, brz ko špriher i odlično printa.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2003., 19:18   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Pichaj mi o farbicama

Imam još onaj stari HP 670C. Prije 6,5 godina kada je on koštao 500 DEM je bilo sasvim u redu za tintu dati oko 180DEM. Danas pisać nemreš niti baciti, a tinte i dalje koštaju 180DEM. Sva sreća pa sam preko frenda nabavio nove origigi neki dan za 200 kn (100 kn za boju i 100 kn za crnu). Ovaj je to dobio od neke firme koja je u terminaciji pa neko prebijanje, ... šta me briga bitno da ja imam nove origigi catridge 500 kuna sconto. A baš sam si planirao DESKJET 3420, a ovako bum pričekao. Ovaj 670C je škrt do bola, 700 stranica crnih i 350 u boji.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2003., 21:43   #6
cvita
Premium
Moj komp

cvita's Avatar

HP 940c

imam HP 940c koji ima jako dobar ispis, ali boja mu tako kratko traje (možda se to meni čini kratko...) i nisu mu ni driveri baš.
A kad vidim da za 1500 KN trenutno možeš kupiti HP 1000W-laserski, u glavi mi se zamanta dok se ja jebem kupujući svako malo boju.( boja-300 KN, crna 290 KN)........!!!!!!!!!
cvita je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2003., 22:44   #7
igx
Premium

Datum registracije: Mar 2002
da li bi bilo problema sa kodnom stranom ako se printer kupi vani? (u austriji) ili je to samo bio slucaj sa starim printerima?
igx je offline   Reply With Quote
Staro 31.01.2003., 22:52   #8
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by igx
da li bi bilo problema sa kodnom stranom ako se printer kupi vani? (u austriji) ili je to samo bio slucaj sa starim printerima?
Ne znam to , ali može biti bed kad dođeš doma i skužiš da ne radi
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno