|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Smrzavanje kompa
evo ovako...bio sam selio komponente iz kucista u kuciste i sve je proslo ok...ali...evo komp radi uredno ali se zna odjenom smrznut..konfa je iz siga..samo se smrzne i to je to..ne mrda..ne znam kaj da radim ![]() nakon premjestanja iz kuciste u kuciste bio sam reinstalirao windowze... ima ko kakav savjet btw...odvrtio sam 3d mark 2001 bez beda...13 000 i super PI 2M za 1,49sec ima ko kakav savijet...uvijek na kompu svira mjuza i vrti se opera a u njoj 10ak tabova... temperature proc 35 sistem 24..grafa 30...disk 34... sitemske po senzorima kucista..28/29/30 eto...pliz I need fucking help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
instaliraj .NET Framework i nece ti se vise javljati ta greska.. catalyst centar trazi taj microsoft .net framework da moze raditi....
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
|
hvala.....fakat hvala..sada mi se upalila lampica..i sada se osijecam ko kreten..ali ipak zasto mi se komp smrzava..evo stavio sam sada proc na 1800mhz...i radi ok..nije se JOS smrznuo..ali prije je radio i na 2,4 bez beda...stvarno mi nije jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
meni se smrzava kad pokrenenm Richard Burns-a i FIU GTR... nekad odmah na početku, nekad nakon 10min... temp su ok, drivera sam probao valjda desetak, ali ne pomaže... reinstalirao igre... a-a više sam lud... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Moj ima. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pod naletima kopita zla
|
imo je i moj dok nije crko ![]() moram neki novi ubost..ovo smece sto imam doma ima samo topli zrak i ne svida mi se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|