|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Betu 1 sam probo prije nekih pol godine i stvarno je super, a šta novog donosi beta 2? Ili samo ispravlja neke bugove iako ja nisam primjetio ništa čudno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
WOW,hvale se kak su uveli tabove,integriranu tražilicu sa više pretraživača...strašno.Opera i Firefox to imaju odavno. Kakav je taj novi IE po pitanju sigurnosti,jel bilji od Firefoxa,iako čisto ne vjerujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
koje smece 0 bodova uzas ni pribliziti se ovom gov... da ne spominjem da jos treba imati originalne win da probam njhovu usr... betu ![]() (mislio sam deinstalirati nakon testa, ali sdam ostavio na racunalu samo da mogu drugima pokazati kako je lose) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
ma moze se surfati njime, ali ne vidim ni jedan razlog zasto bi itko tko je barem jednom probao Firefox ili Operu isao ovo koristiti jer po meni danas ljudi koji koriste IE6 to rade samo zato jer nisu nikad probali ni Firefox ni Operu, koji su imho 2 generacije ispred IE6 tako dok se pojavi finalni IE7 i potpuno funkcionalni, vec ce tu biti i Firefox 2 i Opera 9 Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 03.02.2006. u 10:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|