|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Poštovanje svima... U postupku sam nabave Fritza (int. verzion full otključan) i pokušavam naći kako složiti i MaxTV na Fritzu (imam T-com optiku 10000/500 + tel + MaxTV). Info za Net i VOIP i to sa slikama postoji ovdje na forumu i sasvim je jasno, međutim MaxTV je dosta nejasan. ![]() Na forumu sam našao nekakve informacije da se to može i da radi, ali su sve informacije dosta nejasne pa i stare (u smislu treba save config setting, pa edit, pa restore itd... itd...). ![]() Ako može netko pomoći i pojasniti što točno i kako treba bio bih zahvalan. Možda složiti ovdje pa da i taj dio imamo uz "Net i VOIP for dummies", ili eventualno info na PM... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Vjerojatno tamo gdje si stavio 10000 jedna nula je viška. Molim te napiši koji je fritz u pitanju? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Bandit
Datum registracije: Sep 2016
|
Pa nema drugog nacina! Moras skinuti konfiguraciju svog FB-a, pa onda ju modificirati na nacin kako je to ucinio korisnik "mtigeli" prije cetiri godine, te vratiti je nazad. https://forum.pcekspert.com/showpost...&postcount=255 Bitna razlika izmedju njegovog i obicnog FB-a je bila ta sto je on imao IPTV interface. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |