|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Outlook? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nemaš HT-ov net, onda neće raditi ni pristup njihovom SMTP-u, to je tako kod većine providera. Upiši Gmailov SMTP, samo za sent from stavi HT mail i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja koristim gmail aplikaciju. I šalje i prima uredno. Znao sam u prošlosti vidjeti kod drugih ako npr. nisu platili račune T-com-u pa ti onesposobe mail dok ne platiš račune. Tako je i ako raskineš ugovor s njima pa ti ugase mail. Moraš biti njihov korisnik neke fiksne usluge da bi ti dali taj mail tj. da bi mail koji su ti dali radio. Ne vjerujem da se je s godinama šta promijenilo i da bi ti ga ostavili ako raskrstiš s njima. Zato ga nikad nisam koristio kao primarni. Ja sam od njih pobjego ali stara još ima telefon kod njih pa je mail još aktivan. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
sve je uredno kod njih i taj mail imam od 2000 god. ove gmail i ine imam bar 10tak i koristim za za**banciju a tako i gledam na sve koji koriste gmail. može ga otvorit dijete od 5-6 godina = "jojo@gmail.com" ovaj XX.t-com.hr korstim za službene stvari mailovi dolaze ali kad nisam kod PCja i trebam poslati sa mobitela neće... u redu, probam reinstall bluemaila pa ponovo upisati postavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
defalutni od mobitela |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Gmail aplikacija radi dobro samo za Gmail, ne i za druge mail servise. Za Gmail nude podršku za push, dok za druge mail servise push opcije nema nego samo refresh svakih 15/30/60 minuta. Outlook aplikacija nudi push za sve mailove koji to podržavaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Bluemail bi trebao bit ok. Bar je bio, za ono malo vremena sto sam ga koristio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|