|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2013
|
Ovo bi moglo bit dobro. Jos ako to nekako pametno izvedu kao spinoff jedinice, bomba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
rokaju trailere svaki dan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2019
|
Samo da ne bude kratki gameplay ko na definitive edition Napravio kavu ujutro pa reko ajd da probam, zaigro se kad do podne igra gotova... prvo sam pomislio da sam neku ukljastenu verziju skinuo I onaj kao open world u kome ne mozes nista, osim point to point slijediti story Stare mafie su bile dobe ali definitive edition me razocarao iako ne mogu reci da nije bila dobra Zadnje izmijenjeno od: dyas. 18.06.2025. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
onda si kavu napravio u 2 ujutro očito https://howlongtobeat.com/game/78135 poanta opena u mafiji nije kao gta, ta igra ima štih i svoju šemu koju njeguje. odigraj staru mafiju teža je i duže će trajati. Nova je prelaka realno
![]() |
#13 |
Registered User
|
Ne njeguje mafia svoju shemu. Na starima si mogao birati misije, bile su na mapi. Na definiteve dition slobodu open worlda sam dobio tek kad sam zavrsio igru, do tada igra niti nije open world vec point to point action role play... Nije bila losa ali je bila razocaranje pored starih. Dat novac za nesto sto cu igrati par sati... i ostanu one glupe bonus misije koje su sve iste, samo trkanje s razlicitim autima... I bila je neoptimizirana do bola, fps stalno trzao i stalno neki flickovi u igri... Da sam je kupio, odmah bi trazio povrat novca Igra nit je imala kvalitetu niti dusu...djeluje kao da je nastala neplanirano preko vikenda u studiu iz zajebancije Za razlilu od starih mafia koje su bile vrhunske igre... Kako to da scarface nikad nije dobio nastavak ? Zadnje izmijenjeno od: dyas. 19.06.2025. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
In the original Mafia: The City of Lost Heaven (released in 2002), the story mode is strictly linear — you cannot freely pick missions or their order. Meni je u staroj mafiji bio jeben attention to details, dok je DE malo tu zakazao, ali ok opet je bila dobra, odlican remake. Nadam se da ce i ova bit okej, nezz kako ce to funkcionirati ali ajde dat cu joj sansu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Mozda sam zaboravio detalje starih .. Jedinicu nisam ni igrao, samop dvojku i trojku i bile su puno bolje od ove. Nije niti bitno, vidit cemo kakva ce biti nova |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Nakon šta završiš bilo je blesavih misija i bile su zabavne. Mafia 1 je imala takav atention to details kakav nema ova nova šta su već neke kolege naveli. Dvica je digla to na viši nivo, ali izgubila mi je šarm, dok je trica sve samo ne mafia i treba je obrisati iz memorije. U svakom slučaju, old country će isto bit 10tak sati vjerojatno bez nekog replayabilitija pa će takva i bit cijena e to ne znam, valjda tada prejak konkurencija ui tom polju pa se nije ni prodao iako je bio top igra. meni je žao što driver neće uskrsnuti kako spada
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mafija 1 mi je godinama bila top 3 igra svih vremena. Mafija 2 prilično razočarenje, Mafija 3 je GTA klon ali bio je tehnički cirkus...odigrao tada a upravo repriziram sva tri dijela. Prvi dio remake je vrlo dobar, drugi dio je i dalje blago razočarenje a Mafija 3 je vrlo dobra igra. Vozni model je praktički u rangu GTA IV, auti imaju težinu, različiti modeli osjetno različitu fiziku unutar arkadnog modela vožnje. Soundtrack je vrhunski, nabolje stvari iz šezdesetih i sedamdesetih. Ima trajnost veću nego porva dva dijela x3. Repetitivna je ali i najveća mapa uvjerljivo. Glavni lik je tenk ali dobro je sve balansirano. Četvrti dio bu očito na tragu prvog i drugog...cc dva popodneva i gotovo. Ali nije ni to nužno loše na nekom sniženju ili game passu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|