|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Fast Writes
Molim Vas da mi netko odgovori čemu služi Fast Writes? Dali ću dobiti bolje performanse ako je uključen u biosu,imam grafičku Asus V9999 6800 256mb DD3@410\750 16.5! 3dmark 03 11190 a 3dmark05 4980!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Trebao bi dobiti. A šta je problem uključiti i probati???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Naravno da mogu probati pitam da li netko zna čemu služi i što time dobivam!!! Ne odgovaraj ako ne znaš!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
I onda si sigurno prvo dobio ovo: fast writes explanation Pa sad ak ti nes nije jasno, tek onda pitaj... Nemoj bas odma trazit ovo kaj Fleks oce... Bolje biti pristojan pa ljepse rec/pitat... Odgovor je da bi trebao dobit neka ubrzanja, al znalo je biti i problema s tim fast write-om... Probaj pa vidi, ak radi probleme ili dela kartica jos sporije, makni, ako ne, ostavi, nece skodit...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
To je max što sam mogao izvući na 16.6 i višim frekv. memorije od 750 mhz dolazi do pucanja tekstura a nekada se i komp.restarta! Neće mema preko 750!a kao DD3????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cek to je obicna 6800? znaci defolt joj je 12,5 za cjevovode? Ako je, probaj natrag vratit na 12/5 i onda klokat... moralo bi to ici puno vise, barem mema... na mojoj je navodno obican DDR pa ide na 920:confused: tvoja bi trebala na 1200
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|