| 
 | |||||||||||
|  26.08.2016., 13:22 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2009 Lokacija: Dugo Selo 
				 | 

MS PLATINUM PRO 80+
			 Može li mi to reći nešto o tom napajanju, dobijem ga dosta jeftino, a baš i ne nalazim neke recenzije. https://www.google.hr/search?q=MSI+P...VAHV4E3BZoM%3A Treba mi na konfu iz siga, s tim da bi išla novija grafa, ali ništa posebno tipa Ati 7770 ili nvidia 750 ili slično. Sadašnje napajanje je stradalo pri nestanku struje | 
|   |   | 
|  26.08.2016., 14:03 | #2 | 
| Džabe si krečio! Datum registracije: Oct 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Imam neki osjećaj da je to teško sranje, bolje da uzmeš neki najjeftiniji brand name 400W sa tržnjaka... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  27.08.2016., 13:42 | #4 | 
| tiki Datum registracije: Sep 2007 Lokacija: Rijeka 
				 | Ček jel mi se čini ili to čudo dođe oko 300kn? Bez razmišljanja bih uzeo Hexu ili Green Powera, a ne taj neprovjereni MS. Ako baš hoćeš jeftinjavu, onda RedWing ili neki LC Office Baš me zanima što je u tom MS-u za 300kn  Tko zna, možda su ugurali i nešto pošteno unutra, imali su oni FSP seriju koja je bila sasvim ok | 
|   |   | 
|  27.08.2016., 20:26 | #6 | 
| Split resist itself! Datum registracije: Feb 2009 Lokacija: u threadu kojeg nitko ne čita 
				 | Kupi ga, zapali sviću, pokreni ga, javi dojmove - simple "ass" that   Ako ga stigneš rastavit imaš rep up od mene  (možda nema jamstvenu naljepnicu) 
				__________________  Pomelo mi sig -.- | 
|   |   | 
|  29.08.2016., 12:56 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Apr 2007 Lokacija: Rijeka 
				 | Certifikat efikasnosti ne garantira kvalitetu, samo je jedan od faktora.  A kod napajanja niže snage, za kućnog korisnika prema mom mišljnju taj faktor je gotovo nebitan. To napajanje košta 350kn a za isti novac se da nabaviti provjereno napajanje. Pa čak i za puno manji iznos. | 
|   |   | 
|  07.09.2016., 09:53 | #10 | 
| Premium Datum registracije: Jul 2008 Lokacija: n/a 
				 | Najgore od svega sto napajanje nama nikakav certifikat :/ MS Industrial jednostavno zove svoja napajanja "Platinum" i "Titanium"  Naravno, ni jedno od njih nema 80 PLUS certifikat  Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 07.09.2016. u 10:05. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 

| Najgore od svega sto napajanje nama nikakav certifikat :/ MS Industrial jednostavno zove svoja napajanja "Platinum" i "Titanium"  Naravno, ni jedno od njih nema 80 PLUS certifikat  | 

|  26.09.2016., 16:50 | #13 | 
| Registered User Datum registracije: Jun 2014 Lokacija: Zagreb 
				 | Imao sam jednog Platinuma 400 ATX P4 2.03 i ne mogu reći da se pokazao lošim za moje ondašnje potrebe. Bez problema je par godina gurao Phenoma od 95W TDP u kombinaciji s 5770HD grafom. Bilo je tiho i na dodir hladno. Prije njega mi je na istoj kanti prdnuo ''narančasti'' linkworld, tzv. narančasta shrot serija s kakti 400W (moš si mislit, realnih 160-170W a vjerojatno i manje) i 80mm ventom i to prilikom kartanja bele na playtoyu (+tada je bila 3650HD gore koja manje troši i uzima napajanje iz samoga slota). Ipak... Čak i za ispod 200Kn se ne isplati, jednostavno ne. Za te pare na tržnicama nađeš kakav LC GP3 460W, Corsair CX430 ili Hexu 400W s garancijom bez ikakvih problema, samo eventualno mrvicu pričekaš i to ti je to. Marka je marka; koliko para toliko mjuze, a MS, EVC/Powertrain, Codegen, low end Linkworld, aMaze i slično su ništa više nego najobičnija generična i no name low end napajanja uglavnom za office konfe dovoljna i ništa baš više od toga. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |