|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
hitno hitno hitno
Treba mi hitno onaj program koji moze citati password,one "crtice",imao sam taj program davno,zaboravio sam sifru od jednog accounta na icq-u a nemogu mi novi poslat jer mail na koji je prijavljen vise nije aktivan,spojit se na taj account icq-a mogu,ali na drugom kompu ne,jer neznam sifru,zna li netko gdje mogu nac taj program?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Unmask.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Šteta... Znao sam za još jedan, al ga se sad ne mogu sjetit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
eh, trenutno isprobavam par programa ali ne ide. ne tako davno sam radio sa jednim uspjesno, samo sto je bio trojan ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Lajbek
Datum registracije: Jul 2005
|
Za WinXP može se koristiti: iOpus Password Recovery XP komercijalni program |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Nista ne pomaze,osim icq password recovery-a koji mi je otkrio samo prvo slovo a za ostala slova moram kupit full verziju,a to slovo mi naravno nije pomoglo,slovo M je pocetno,dosta dugacko i ne mogu se sjetit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|