|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
6600 GT i trzanje
prije mjesec dana kupio sam novu konfiguraciju. zapravo nisam kupio citavu jer sam par dijelova ubacio sa starog kompa ona je sljedeca ASUS A8N-E, A64 3200+ VENICE, 1GB RAMA DDR400 PQI, GIGABAYTE 6600GT SILNET PIPE, SAMSUNG 730BF, i tu je uletio stari UATA 100 80GB WD hard disk koji cu za mjesec dana zamjeniti sa serial ata 2 diskom i ispocetka su igre isle fenomenalno, sve moguce igre na najvecoj rezoluciji (1280*1024) i na max detljima su isle fenomenalno sa 50 fps pa navise ( mjerio sa FRAPS), da bi par zadnjih dana primjetio sitno trzanje. al to trzanje nije konstantno, nego se desi mozda jednom i 2-3 minute, i sto mi ide na zivce. Frameovi, budu u prosjeku na 60-70 u vecini igara, i onda naglo padnu na 15-ak, tu se zadrze mozda pola sekunde, i ponovo se vrate na staro. naravno osjeti se stini trzaj, i onda opet isto nakon 2-3 minute. to mi strasno ide na zivce. jer sam prije ovoga kompa imao kantu i jednostavno hocu da mi na ovome ide sve glatko jer to trzanje u pocetku nije bilo mijenjao sam se moguce drivere, al opet isto, jedino nisam formatirao disk, al ako se nastavi ovo jedino mi to preostaje ima li to ideju do cega bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
meni to izgleda kao da ti nesto grebe po disku. malo pogledaj u procese sto ti se sve vrti dok igrash, probaj gasiti razne firewalle-ovo naknadno instalirane, antiviruse te ostalo dok ne vidish sto koci. mozda ti koji od programa stalno radi kako servis i trazi po disku. ne moze biti do slabe konfiguracije, jer je to sve samo ne to, a i radilo ti je do nedavno odlicno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A64 3200+ VENICE, ASUS A8N-E NFORCE 4 ULTRA, GIGABYTE 6600GT TURBO (ZALMAN SILNET PIPE HLAĐENJE), 2*512 DDR RAM KINGSTONE, SAMSUNG SYNCMASTER 730BF, LEADTEK 2000 TV EXPERT, CREATIVE LABS AUDIGY 2, LOGITECH X530, LITE-ON DVD RW DUAL LAYER, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
frendu se isto tako događalo (na bilo kojim postavkama grafike, trzne mu par puta) na venice 3500+, 1gb kingmaxa, 6600gt golden sample...reinstalirao windowse, stavlja druge drivere...sve probao i ništa...i ja mu posudio sveoje windowse za probu, kad ono sve super radi....ispalo je na kraju da je cd od win-a bio u q... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|