|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
koji misonja?
ako budem uskoro skupio neke pare nakon sto kupim memoriju planiram uzimat nekog misonju,sad prvenstveno me zanimaju mx510,mx518,G5 i razer diamonback?koji sta zast kak i gdje?tnx naravno za gaming mi treba.... ovaj ifeel mouse man mi je dosadio vec..a ni func se nebi zalio da dobije novog misonju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemaš tu šta birat, G5 je najbolji od navedenih. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma MX510 i gotovo, isto je precizan ko i ovi ostali, a još je k tome i jeftiniji. Nema smisla davati cca. 500 kn za miš, kad za isto tak precizan miš moreš dati cca. 300 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam G5 doma ... Precizan da je je ... ALI. Do sada koristio doma MS cordless i kod buraza 518 Mx. Moram priznati da kod dužeg korištenja ( 6+ sati ) je dosta zamjetno umaranje zapešća. Isto tako čini se da ima problema tvorničkih na micro switchevima: Prvi primjerak je otišao na reklamaciju zbog Logitech " duplog clicka " na lijevoj tipki. Drugi primjerak je otišao jer je lijeva tipka KOMPLETNO otkazala .... Treća za sada ( kucnem o drvo ) radi. Divan, krasan, ali ergonomija je -4 ( za ljude d većom šakom ), a izdržljivost po prva 2 primjerka -2. Opći dojam +4 ( ako zanemarim da su 2 krepala ), lijepo je raditi s njim - elegantno, glatko, brz ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Strichek Moderator
|
ja imam 510 i odličan je... ovo mi je 3 miš (optički), ukupno 5 po redu... ![]() razlika između 510 i 518 je u duplo više dpija i boji, inače scroll malo tvrđi za razliku od microsofta, tipke uredno obavljaju posao, igre i photoshop- preciznost puno veća, mx518 preporuka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ekspert iz sjene ...
|
Nakon korištenja G5 i 518 .... Moj glas ide: pričekati par mjeseci da se G5 switchevi popravi i cjena padne - pa ga upiknuti ![]() Osobno mi se jako sviđa s njim raditi ( jedino kaj je premali za moju šapicu ![]() Opet ... ako ti se ne čeka 518. Razora nisam imal u ruci, pa ne mogu suditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
MX1000!Look no further ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
ovisi dal nekome treba žica il ne, ak netreba eto... ak treba žica mx1000 je bacanje love, a večini ljudi netreba bez žice jer je komp sasvim blizu i osim ak neko hoće zavaljat se u krevet dok ide na ONE stranice slobodno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Administrator
|
Ma mislim da je MX500 sad trenutno najbolji miš u rangu do 200kn. Pala mu je cijena na 170 kn i stvarno mislm da je to bagatela za mrcu. Imam ga stvarno dugo, od kada je izašao, nikakvih problema i zamjerki. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|