|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pioneer DVR110 - što mislite o njoj?
Planiram zamijeniti svoje optikanere dotičnom pržom, pa eto, recite da li je bolja od DVR107 u kvaliteti snimanja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne bih ti preporučio da uzimaš Pioneera trenutačno, nešto gadno ima problema. Lega uzeo 110, ne radi, zamijenio, opet ne radi. (pod ne radi mislim na snimanje) Razmotri LG-a ili Neca ili najbolje ostani na 107-ici!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Također preporučujem LG. Od Pioneer-a 108 su se počeli događati veći problemi. Frend je imao problema s dvije 109-ke, a i vidim da se tu ekipa žali na njih i 110-ke.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hvala, ljudi, odgovorili ste me od prodaje optikanera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo,ja ti koristim 108-icu vec godinu dana. Mjesecno sprzim najmanje 15-20 cd-dvd-a i radi ko sat. Cuo sam dosta da 109-110-ka stekaju tako da ako nemas problema sa svojom 107-icom nebim ti preporucio da mijenjas svoju! Don't fix if ain't broken!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|