|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Problem sa sajtom napravljenim u WP
Poceo sam prije 10-ak dana uciti WP(kao sto ste mi preporucili u prosloj temi koju sam pravio),napravio sam neki kao sajt(vjerovatno ce vam bezveze izgledati ako ga vidite,ali to mi je prvi sajt,imajte razumjevanja ![]() Ovo je taj sajt: http://test-proba.comxa.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledaj da li ti je wp-config ispravan nakon uploda na server. Napravi potrebne promjene. Probaj file premission staviti 0755 za cijeli wp. Ili reupload cijelog wordpress foldera osim wp-content.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko je prošlo otkad si aktivirao domenu? Ja sam uzimao na HostGatoru, iz control panela instalirao WP i tek nakon 24 sata sam uspio ući u WP control panel, tj. vidjeti stranicu. Ne znam kako tvoj hosting funkcionira, ali instalacija WP-a je prilično "straight forward".
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad ti je ok samo ne može uspostaviti vezu s mysql bazom. Vjerojatno netočni podatci u wp-config, nisi napravio bazu i importao podatke iz stare ili nešto drugo. Nova baza na hostu - novi podatci u wp-config.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Moraš razlikovat osnovne stvari: prvo i osnovno ne možeš samo copy pastat fajlove ![]() Drugo kao što je već rečeno imaš bazu podataka i postavke za nju su različite. isto tako bilo kakve vijesti ili što god da si unosio na localhostu da bi to prenio na web moraš napraviti export i import same baze podataka. U bazi podataka se nalaze sami podaci ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
slažem se sa kolegom iznad.. pretpostavljam da si isao samo kopirati sve sa localhosta na live server.. http://47leads.com/localhost-to-server/ ovaj postupak uvijek koristim i za sada nije bilo probelma.. u tvoj slucaju pretpostavljam moras jos dump baze napravit, pa napravit novu bazu na live serveru, import i change linkova... uglavnom u tutorialu je sve objasnjeno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|