|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
molim preporuku za prijenosno racunalo
kao sto i naslov kaze molio bih preporuku (pozeljno iz osobnog iskustva) za neku pristojnu masinu, fond je 6000-8000kn ![]() hvala ![]()
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
' Kad se radi o PC prenosnicima, danas skoro svaki veci igrac ima barem nekoliko pristojnijih modela. Mada je IBM tradicionalan izbor, osobno najvise vjerujem Toshiba modelima ![]() Vrhunske matrice, ponekad stave HD-e sa manjim brojem okretaja (4k) ali dobro su optimizrani pa uopce nema penala, a sama masina se manje grije. Imas nekoliko modela ispod 8000k, te pojedini u tom rangu imaju cak i Multi drive pa citas i pises na sve medijie. Daleko od toga da nema drugog izbora ali Toshiba je kraljica PC laptopa i ima bogme staza u tome. Steta samo sto - doduse mozda to tebi ne igra ulogu - nema vise modela koji imaju razdvojene numericke tastere. PS: Jel se ti ikad sluzis PM-om ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
|
Ja imama Asusa (u sigu). Za sad radi super. Naravno da na njemu ne igram igre. Kad bih kupovao opet laptop vjerojatno bih se odlučio za neki Asusov. Slažem se da je Toshiba jedan od najboljih laptopa i s njom ne može pogriješiti. HP je po meni best buy. Pogledaj nešto od toga ak te zanima. Pogledaj link . Tamo možeš upoređivati cijene laptopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
hvala ![]() toshibakoludo je i prije bio u uzem izboru, sada je u najuzem ![]() asus mi je drago ime pa cu i to razmotrit ![]() ne sluzim se bas cesto s PM-om, neke PM-e sam procitao s velikim zakasnjenjem... po pitanju zamjene nisam bas shvatio bit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|