|
![]() |
#1 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Ekipa saznao sam da su najefektivnije UV lampe za suzbijanje komaraca, muha te ostalih kukaca. Ako neko slučajno zna još bolju metodu neka slobodno napiše. Da li neko zna gdje ima za kupiti te lampe? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
probal sam sve te lampe al dok god se ne naspricas s nekim repelentom badava ti sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...d=310730022744 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
pa mogu ti rec da je...kupi sve zivo..lepurice,komarce...sve...vent mi je smisan,bar ako se pokvari imam rezervni od kompa! ![]() ja sam zadovoljan...nije prebucno,a fora izgleda! i da...dosla mi je za nekih 10-12 dana! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
O čem vi ljudi moji? Na mojim prozorima mreže stoje već 2 godine možda .... Lijepo se nalijepi ona traka i na to postavi izrezana mreža. Dole nije zljepljen ta nosač te se može lako odmaknut i ispod gurnut ruka za otvaranje i zatvaranje polki .... Po potrebi se lako skine opere, osuši i vrati natrag na prozor. Nikakvi repelenti, lampe pržilice itd ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Pa zečini bi još mogli proć, ali terasa i vanjski ambijent ... nema šanse ... nisam ovo ljeto previše boravio vanka. Al ak ta rješenja provjereno rješavaju terasu ... morat ću ih detaljnije proučit. Zadnje rješenje koje sam razmatrao su bile one baklje al to mi po fizici ne prolazi baš pa onda ![]() Željno iščekujem review kad se dočepate tih čuda. Po mogućnosti koliku površinu ili radijus oko sebe pokrivaju te kolika je prijetnja (živica, trava pokošena ili malo višlja itd ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Šta taj uređaj privlači kukce i onda ih sprži, reš pečeno i spremi u kutijicu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovo ljeto sam zaspao ispred kuće na Silbi, nekak sam se nadao da će ih alkoholne pare iz mene odbit, ali upravo obrnuto ![]() Ujutro sam se probudio sa cca 100 uboda, znači masakar. Cijelo ljeto na moru se borim s njima, ustekam onaj električni u zid i svako vece nova patrona, prije spavanja nasprejam cijelu sobu sa Raidom, sebe naspricam sa onim Autanom i opet se ujutro probudim sa 6-10 uboda. Problem je sto je soba poprilično velika i visoka, tak da se đubre negdje zavuče, prezivi sve moje obrane i onda pred jutro kad sve oslabi, onda me izbuši ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas