|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
Samsung chromebook series 3
Ozbiljno razmisljam da zamjenim svoj nexus 7 za samsungov chromebook.. Onaj model za 249 dolara i exynos procesorom..zanima me ima li tko kakva iskustva sa chromebookovima općenito ili konkretno ovime..i di bi ga se moglo najlakše nabaviti a da cijena bude sto bliže američkih 250 dolara, jer za sve iznad toga je neki acer aspire one ili slično vjerojatno bolji izbor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
preslab je taj procesor u samsungu, uzmi acer c7 novi sa ssd-om za 200 dolara. sto se tice iskustava s chromebookom, nisam mu nasao nijednu ozbiljnu zamjerku. nema bolje ulozene love ako ti ne treba legacy windows software. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo usporedbe http://www.anandtech.com/print/6476
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2013
|
da..odlučio sam i ja uzet c7, problem je što se u kanadi još prodaje onaj stari sa 320GB HDD i 2GB ram-a..ali ako uzmem još 2GB i sam ubacim i 30GB kingston SSD dobit ću puno bolji nego samsungov chromebook, a financijski će biti tu negdje..a od ovog HDD-a od 320 bi mogao napravit prijenosni hard i super ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|