| 
 | |||||||||||
|  16.01.2013., 22:52 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | 

Radna temperatura napajanja
			 Oprostite odmah na startu što ne znam kompletnu konfiguraciju. Prijatelj ima amd 4 jezgre, neku jeftinu grafičku, ugradio nedavno i 2 ekstra keksa memorije i 1 tb hard disk(znači ima 4 keksa mem, i 2 harda sad). Kučište je neko sa napajanjem valjda koštalo jako malo...možda 300kn? Čovjek mi veli da u zadnje vrijeme ne može upaliti komp kako spada, računalo se stalno pali gasi, ventilatori i diskovi...dok nakon cca 5 min stalnog paljenja i gašenja(ne pritiskom na reset)nego samo od sebe nakon 5 min proradi. Moje je pitanje teoretsko, a to je da li napajanja imaju svoju radnu temperaturu?i dal da mu predložim nešto bolje od ovog što ima(imam jedno rezervno napajanje za koje mislim da je superiornije od njegovog no-name). Hvala svima | 
|   |   | 
|  16.01.2013., 22:58 | #2 | 
| Registered User Datum registracije: Jul 2004 Lokacija: Osijek 
				 | Vrlo lako je moguće da je napajanje, a kada već imaš drugo promijeni ga pa ćeš vidjeti. Ja bih osobno prvo napravio memtest zbog ova dva keksa koja je naknadno dodao. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  17.01.2013., 13:01 | #3 | 
| Banned Datum registracije: Apr 2011 Lokacija: - 
				 | Mogući problem s kondenzatorima u napajanju / na ploči ili oboje. Koje to zamjensko napajanje imaš? Bilo bi dobro da napišeš brand i model. | 
|   |   | 
|  17.01.2013., 15:22 | #4 | 
| Registered User Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | Ma zamjensko je bolje 100x. OCZ 500w modularno. Javim kad obavim zamjenu što bijaše. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |