|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Dell PowerVault 650F - molim objašnjenje
Evo zanima me koja je tocno svrha toga i kako bi se to moglo iskoristiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ako nemas FC diskova, optickog kablovinja i kontrolera na serveru ili workstationu moze ti sluzit kao podmetac za noge.... a ince nis posebno, FC storage array...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel ti to negdje "ispalo s kamiona" pa ne znaš što bi s time? Šalu na stranu, ali što će ti to kad nemaš pojma šta je to? Ako ti ne treba, pošalji meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
A sve je unutra ima 10 hdd od 9.1gb dva napajanja mislim da su po 650w il kolko se stavljalo u to... Uglavnom kompletno je. Jel to sluzilo kao dodatna memorija za server ili sta? Nisam nikad sa serverima imao posla tak da u tome podrucju nemam poima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
To ti je dodatni storage. Mi ga, na primjer, koristimo kao jedini storage. Malo optike, malo pametnih switcheva, kartica, kontrolera i sve se vrti sa tog storage-a. Ako rikne jedan host, sve se nastavlja izvoditi na drugom i nema gubitaka podataka niti downtime-a. Kad se digne esxi na novi/popravljeni/dodatni host, prenesem virtualke na njega i rasteretim hostove. Jako korisna stvar, ali samo ako imaš potrebu za to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|