|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Prelazak na viu
Sad će bit ti si lud al eto mene nešto vuće da kupim viu i riješim se nvidie. Ajde preporučite neku ploču i kak stoje stvari sa čipsetima? Koji uzeti kt400,kt600 ili kt880?
![]() |
#2 |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
A zakaj bi prelazio sa Nvidie na Viu koja ti nije baš oveclockabilna za razliku od Nvidie
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
1.Zato što vjerujem da bi proc radio na fsb 400 bez problema. 2. Za nadoplatu od 100kn dobijem ploču koja ima garanciju opet godinu dana ili više 3.Performanse neznatno lošije od nforce-a 4.Imaju m-atx ploče koja bi mi jako dobro došla 5.Puno više featura na ploči(kolko su korisni otom-potom) al ljepo ih je vidjet ![]() 6.Dobra stara via-kt333 mi je još uvijek pri srcu ![]()
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
definitivno 880; imao sam samo Asus-ovu A7V880; nije za OC ali je stabilna i super opremljena za dosta manje novce od NF. Ako nije za experimente s OC-em, definitivno moja preporuka. Puno ljudi pljuje po VIA i SIS čipsetima da ih nikad nije ni imalo, čisto zato jer "svi znaju da je NF najbolji za AMD-a a Intelovi za Intela" ![]() mislim da su su VIA-ini 880 za AMD-a i SIS655 čipseti za Intela definitivni best buy ...
![]() |
#10 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
imao sam dva kompa s njom i zadovoljan bio.. ak se ne varam sad dolazi u bundle-u sa Wifi B Ralink karticom za onaj wifi slot koji asus ima na nekim pločama... ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
A da ta wifi kartica išta vrijedi, ne bi koštala 65 Kn (diskont24). Koma je i u g standardu, i u MSI izvedbi, i Canyon. A mišljenje o VIA čipsetu: Ne znam zašto je sad OC toliko popularan, čim netko spomene nešto drugo osim NF za AMD procesore svi odmah kokodaču da se na tome ne da zaključavat AGP/PCI...kokokokokookdaaaak i sl. Eto, nisam čuo od nikog da ima neobjašnjeno rušenje sistema i sl. sa VIA čipsetom. Uredan čipset koji uredno radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
the luda ribetna
|
i s viom se nikad nezna ![]() i ko kaze da via nem apci/agp lock? @ mrkonja gledaj definitvno 800pro ili 880 bas zbog pci/agp loka te je taj chipset brzi od nf2 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Gigabyte ploče sa KT880 nemaju AGP/PCI lock...dapače, clockanje putem FSB-a je sramotno loše riješeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|