|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Pozdrav! Moze li mi netko preporuciti neki email klient u kojem se moze promjeniti lokacija spremanja podataka (da ne bude na sistemskom). Znaci jednostavno bez nekih mjenjanja registrya i slicnih stvari. Koristim Opera mail i ne bih htio nesto dugo, ali kad nema tu opciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Thunderbird. Tools->Account Settings->Server Settings->Local directory
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Thunderbird, Outlook Express ili Windows Live Mail, Microsoft Outlook,... Mislim da to može svaki ozbiljniji klijent.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Instalirao Thunderbird, ali za svaki acc moras odabrati posebno... Slucajno instalirao Windows Live Mail s MSN-on i puno to ima bolje rjeseno. Ima glavni store folder za sve postavke i accounte i super radi, pa eto ako netko bude ima isti problem, preporucujem ga. Tnx domy_os |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako imaš office paket, outlook majka... možeš radit šta hoćeš. konkretno trenutno u njemu imam isp mail, gmail i hotmail. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|