|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Kako restore backup i izmjenit ime baze?
uglavnom imao sam stranicu na na jednom serveru i imao sam nekih problema, nisam se mogao spojiti na ftp, a u control panelu pod files su mi nestali svi podaci. Odlučili smo izbrisati stari account i sve sa servera i dobio sam novi account za staru domenu. Sad me zanima kako da napravim restore backup, prije tog problema napravio sam full backup stranice i posebno backup za sve baze podataka od foruma i joomle. Koristim direct admin control panel. Koji je najbolji način za vratit sve na server? accaunt mi vise nije isti tako da su mi se promijenila imena baza, našao sam config file tamo di su baze.. pise ime baze i conf, jel to to, izmjenio sam unutra user name i ime baze i sad od svake baze imam dump.log...da li i to treba promjenit ime fajla... kako se to ispravno radi? Molim vas pomoć,Lijep pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Fileove vratiš na server kak su i bili. U phpmyadmin-u napraviš novu bazu i importaš backup. U config fileu od Joomle promijeniš ime i password za pristup bazi u nove i to bi trebalo biti to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2011
|
Uglavnom dobio sam novi accaunt, znači onaj stari koji sam prije imao, kako je najbolje napravit restore? sad kad sam extractao full backup dobio sam dva fajla backup i domains, da ih oba prebacim preko flash fxpa ili? i onda napravim te baze u control panelu pa ih u myadminu uplodam iako ih vec imam na serveru? Lijep pozdrav Zadnje izmijenjeno od: drazen90. 10.09.2011. u 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Fileove unraras u root folder (cesto public_html) i to bi trebalo bit to. Bazu kreiras novu s istim imenom, i importas .sql backupe. PHPMyAdmin ima neki limit filea ako se dobro sjecam, zato ga ne koristim, pa mozes ili pjeske preko terminala (ssh na server, mysql, createas bazu, i 'source imefajla.sql') ili iz MySQL Workbencha/SQLyoga.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|