|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pitanjce o monitoru
Kako mi ovo moje 15" smeće od monitor ubija oči malo sma prošvrljao po njuzima i naišo na to d ami čovjek nudi NEC Multisync fe 950+ radi se o 19"flat s Diamondtron cjevi evo linkić: http://www.achetezfacile.com/nec-mul...ix-1362.htmlpa se iplati dat 750kn za njega? il da dalje skupljam za neki "moderni"
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: pitanjce o monitoru
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
takav jeftinjak sigurno zuji do boli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Hunter(Den)
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: pitanjce o monitoru
Citiraj:
![]() Sužavaj konfiguraciju a ne oči, saberi se i odmah da smo vidjeli taj Nec u sig-u sljedeci tjedan ! Cijena je u redu, samo, kod nas je vrlo nerealna (vecinom) samoprocjena koliko $ su vlastita dobra. Toplo se nadam da ova cijena reflektira realnu osobu ili u kombinaciji potrebe novca a ne neku muljažu. Dobro provjeri ispravnost i možda nije loše da povedeš nekog prijatelja sa odmorenim očima...jer ako buljis u 15-cu svaki dan na 60-tak hercića po par sati ... ![]() Kupuj ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ne 15" je na 100Hz. Maknem mu kvačicu. i da jasno na 800×600 nisam baš tolko glup d aag furam na 1024×768 em kaj je sve sitnbo em kaj zajebava s refreshom, nekad oće i 85Hz a nekad samo 60HZ. Jednio kaj mene malo smeta je da je monitor samo 96Khz ergo nemre potegnut 100Hz na 1280×1024 ( 89HzMax ). Budme malo vidio kaj ću je rimam još neke kombinaciej za 21" s trinitron cjevi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|