|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Prebacivanje filmova s kazeta...
Imam nekih "obiteljskih" kazeta (rođendane...) koje bih htio prebaciti na komp. Imam grafičku 9200 VIVO, softvare InterVideo WinDVR 3, i to sve radi jer sam sprobao direktno s kamere snimati na racunalo i radi. Ali imam roblem kod spajanja video-recordera ( Sony, star mjesec dana), naime mislim da nest nevalja s SCART-om. Nasao sam neki stari sav sjeb.. Netko ga je lemio, odlemljivao. Ako se tko kuzi u to spajanje nek mi pomogne... Zadnje izmijenjeno od: J@nos_Herc. 09.03.2006. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
...zaboravio sam napomenuti da imam samo s-video kabal i za zvuk, a ne onaj činč(žuti) za sliku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
pa imaš S-VIDEO na Scart ... pa mislim da sam ga platio 20 - 30 kn i to ako i tolko ...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Novi scart 10-tak kuna a taj adapter sam ja dobio uz digitalnu kameru od SONY-a, al kupi novi adapter i nemoj se mučiti s tim lemljenim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kupio sam scart adapter ali dok spojim na komp slika mi je crno-bijela, a postavio sam one regionalne postavke(PAL) cuo sam da se nest treba drugacije zalemiti na scartu, ali šta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Spoji preko chinceva i imati češ sliku u boji!
![]() |
#7 |
Premium
|
Slozio sam preko S-videa tako da sam kratko spojio dvije žice... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|