|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
NZXT LEXA S => 639kn
Pozdrav svima, trazim si neko novo kuciste koje ce imati na sebi plexi sa strane da se sve lijepo vidi unutra, pa sam naletio na ovo. Ima dosta ventova, potenciometre, dobar dizajn. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.690.012 Jel netko imao iskustva s ovim kucistem? Ili sa NZXT-om? Slobodno preporucite neko kuciste do 600kn ako ste naletili na nesto bolje. LP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
dodaj jos 170 i imas phaentona |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi osobno bolje ovo uzeo, malo vise je ali vrijedi http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.607.099 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
To je subjektivno ![]() Meni se nimalo ne sviđa toliko hvaljeni CM690 pa ga ne pljujem. Što se tiče NZXT-a općenito, navodno rade dosta dobra kućišta, ali to ćeš najbolje vidjeti ako ga odeš pogledati u dućanu. Osjetiš lim pod prstima i te brije ![]()
![]() |
#6 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
No, ako je rekao da mu je dizajn dobar, najbolje da se zaleti do linksa i malo prepipa kućišta kako je netko već rekao. Tako će najbolje znati za što daje novce ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
moja tiha patnja je bio nzxt M59,mnogima ružno ali meni mrak i solidno po cijeni od 500kn u linksu.nzxt se vidim trude u zadnje vrijeme,počeli su radit ,vidim i malo skuplje. seljo tuning možda je ,al je lexa i vrlo vjerojatno vrijedna tih para,naspram puno razvikanijih(ali i skupljih) imena.
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ah, kako je nekome ravna linija lijepa, tako je drugome ljepsa krivudava. to su ukusi, pojma nemam zasto opet otvarate glupe rasprave koje namaju pobjednika....... nego, meni su nzxt kucista takoder prenapadna, ostavljaju dojam da su napravljena za do 20 godina. no nikako se nebi pozalio na recimo Tempest Evo (proguglajte malo koga zanima).
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|