|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
A8N-SLI Deluxe cooler problem
PA ovo je za poludit, jebeni cooler na northbrigeu zvuči ko turbina na hidroelektrani! Izvadio sam ga van, stavio malo ulja ispod one naljepnice, sve pričvrstio ali i dalje cvili. Mozda znate za kakav isti cooler koji se prodaje u ve-milu ili hgspotu ili jos bolje, kak ovaj cooler sloziti? Jel moguce staviti pasivac gore? FSB proc-a je na 239MHz.. THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Re: A8N-SLI Deluxe cooler problem
Citiraj:
![]() ![]() Evo slikica da vidis kako to izgleda ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
|
A imas jos jednostavnije rijesenje, ako bi ti ona moja kombinacija smetala za drugu graficku karticu ako imas SLI, tako da izvadis iz original coolera taj mali ventilator i kupis samo jedan ventilator 40x40x20 ili 40x40x10 i prisarafis ga na vec postojeci cooler, odozgora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Zahvaljujem, mislim da cu kupiti taj pasivni cooler i montirati drugi cooler gore. Zadnje izmijenjeno od: Kiko.hr. 06.05.2005. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Neznam bas da bude stari pasivac S MS7101C matične dobro hladio nF4 SLI, i s tim ventom na 6500rpm je dost vruci cooler.. Kupit cu ja Zalmana (Zalman ZM-B47J Northbridge chipset Heatsink, u Ve-milu) i prvo probati bez venta, ak ce temp. ici vise od nekih 50C (jel i to previse?), cu staviti i vent.. E da, kako uzeti ovaj cooler dolje? Mislim bas na hladnjak, vent. je lako uzet :P Nije valjda da trebam cijelu matičnu uzet iz kućišta? HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uzeo sam kombinirke i uhvatio s njima za onaj plasticni pipak s oprugicom sto drzi cooler, s drugom rukom pridrzao maticnu i jednostavno iscupao pipak i tako isto s drugim i gotovo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
I nisi nista slomio? ![]() Budem tak probao, ak nece ici, ide maticna van ![]() E da, sad jedno glupo pitanje. Cooler na procesoru, zakocen je s onom ruckom, ja sam to probao otpustit al se ne usudim jako stisnut da sta ne pukne ![]() Kak otpustiti to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Na procesoru onu rucku zakrenes oko ose, ne stiskati, i tako se otpusti onda hladnjak otkacis i skines ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo elegantnije rijesenje koje sam danas napravio Thermalright NB1 u kombinaciji sa Sunon Magnetic levitation ventilatorom 45x45x10 KDE1245PFV2 spojenim preko Zalman FanMate na 5V i nista se ne cuje a super hladi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |