|
![]() |
#1 |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|
Server postavke
dakle ovako , nisam siguran jesam li na pravo mijesto otvorio temu, ispricavam se unaprijed ako nisam. Ugl radi se o tome da sam uzeo server sa COD4 (Privatni) e sad uspio sam namjestiti S&D mode i sad me dalje zanima kako da namjestim da su mi bombe ukljucene (jer uopce nema bombi za bacanje kad se ude u server) probao sam preko rcona namjestiti ali nece svaki put mi vrati na pocetne postavke poludio sam , isto tako fps mi je ogranicen na 75 kako da fpse omogucim da su visi :S i PB client za server mi javlja da je old version a updejtao sma ga preko game panela (inace uzeo sam server od Steel Servers-a) ako se tko razumije u namjestanje servera bio bi mu zahvala puno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Da, vrati ti default postavke svaki puta kada restartaš server. Spoji se ftp-om ili koristi integrirani preko control panela te si skini server.cfg iz main foldera i pogledaj u njemu što odakle vuće. Nakon toga si skini server.cfg iz moda i u njemu si odaberi postavke koje želiš. Ako želiš, javi mi se pm-om pa ti ja sve napravim, nije bed, ništa ne košta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
bi0haZZ
Datum registracije: Oct 2010
|