|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() Evo da i ja predstavim jedan problem u nadi za nekim rješenjem. Nakon dugo vremena morao sam podleći pritisku Wi-fi spajanja i umiroviti svoj D-link DSL-380T koji me dobro služio. Kupio sam edimax Wlan Router AR-7266WnB, annex B zbog t-com maxadsl-a. Inače postavke routera su bridge mode 1843 LLC sa VCI 0 i VPI 33. Konektira se na net kao dial-up i IP adresa je onda nakon svakog disconnectiranja drugačija što mi je trebalo zbog razno raznih downolada sa MU, HT, FS, MS... Inače wireles isto odašilje sa tim postavkama, ali nema protoka podataka. Mene sad interesira mogu li se ikako spojiti na wireless sa drugim kompom ili iphone-onom s obzirom da se kod ove vrste konekcije username i pass od ISP- ne upisuju direktno u postavke routera. Bio bih vam vrlo zahvalan na pomoći. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: Ne bi li ti bilo jednostavnije riješiti problem downloada sa nekim programom tipa jdownloader? Vratimo se na temu. Ukoliko se ne varam, ne možeš na router u bridge modu priključiti više od jednog uređaja. Da bi to mogao istovremeno priključiti više uređaja, mora biti u router modu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Točno coconut, uređaj treba konfigurirat u nativni Router mode rada (PPPoE). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da to sam i ja mislio, ali vidim da imate jako dobre ideje pa reko da probam možda sine koja. Kod PPPoe me jedino smeta što je konekcija stalna, ali s obzirom da nema drugog načina ostat će ovako. Hvala vam puno na pomoći i razrješenoj dilemi. Stvarno mi je sad čudno kad se ne moram connectirati na net svaki put ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako te "to" baš smeta, prebaci sa Always ON na Connection on Demand sa 30 min "šticungom" i ako ništa ne radiš to vrijeme konekcija se prekida. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Hvala puno na pomoći, posebno Nikky-ju ! S obzirom da je problem riješen molim Lock. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|