|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ne. Niti će ih ikad biti ako se proizvođače pita, e.g. Microsoft, Sony, Nintendo. Previše je tu drugih stvari u pitanju da bi to došlo u funkciju (čitaj: novac, interesi). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
ha, nije baš da se nije radilo na tome: http://www.computerandvideogames.com....php?id=165485 plus: "Several developers have implemented means to play games online while using different platforms. Epic Games, Microsoft, and Valve Software all possess technology that allows Xbox 360 and PlayStation 3 gamers to play with PC gamers, leaving the decision of which platform to use to consumers." ono, bilo bi tu itekako velike zarade da je zaživjelo. međutim: http://www.techshout.com/gaming/2010...aming-project/ uglavnom (and I quote ![]() "I’ve heard from reliable sources that during the development they brought together the best console gamers to play mediocre PC gamers at the same game…and guess what happened? They pitted console gamers with their ‘console’ controller, against PC gamers with their keyboard and mouse. (...) The officially unconfirmed story ends with the company ditching the project after average PC gamers equipped with keyboards and mice beat console-toting gamers at the same game." ROFL, kako me svojedobno razveselio taj članak - volio bih vidjeti izraze lica konzolaša nakon što su ih porazbijali ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pored Valvea i Epic Gamesa, Microsoft je kao glavna komponenta cijelog tog projekta zapravo tako reći surađivao sam sa sobom. Hint: Guess where did XBox360 and Windows 7/Vista/XP (na kojoj je 99% igraće PC populacije) came from? ![]() Čak me i čudi što Microsoft iz nekog inata prema ostalom non-Američkom i non-XBox dijelu svijeta/tržišta nije uspio ovo realizirati no matter what. PS3 ipak ima dosta veći udio globalnog tržišta u konzolama, a ovo bi bio idealan razlog koji bi ovu drugu stranu dovuklo na XBox360. Mogao je to biti potez za notes. ![]() P.S. Ova opaska na konzole vs PC okršaj gamera - zakon! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 25.10.2010. u 02:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
http://www.dust514.org/ izgleda da CCP radi na tom ![]() Znaci konzolama se spajate u svijet EvE-a i onda u FPS pucacinu po planetima koje posjeduju EvE igraci ![]() p.s. nisu rekli da dust nece doci jednom na PC ali nisu niti da hoce ... tako da ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
Razlog je prije tehničke prirode. Dosta je ovako da ekipa mora raditi portove i optimizirati igru posebno za svaku platformu. Ta modifikacija ne znači samo smanjenje broja poligona za slabiju platformu, odnosno povećanje za jaču (da je tako portovi bi bili gotovi za "tjedan dana". Nakon toliko modifikacija dobiju se zapravo različite igre. Svi znate dobro da se kod jedne MP igre u 99% slučajeva ne može igrati skupa sa nekim tko ima drugačiju verziju igru, Pa da se radilo o najminornije updateu obično. Razlika u portu je sve, samo ne minorna. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
Da dođe Sony ili MS nekom i zabrani da pruži multiplatformski multiplayer bi dobio debelo okidanje po džepu, te bi na kraju opet to morao dopustiti. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da bi se debelo iznenadio. Ti likovi cijeli život imaju gamepad u ruci i sposobni su sa njima baš kao i mi sa mišem i itpkovnicom. Zadnji put sam probao FPS na konzoli prije 10 godina, Quake 3 Arena na Segi Dreamcast, i to je bio horor ![]() Koliko god nama bilo nezamislivo tako igrati njima je to najnormalnija stvar i nemoj misliti da oni sa gamepadom nisu dobri, dapače možda su i bolji od nas sa mišem.
![]() |
#12 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Ali ovdje se uopće ne radi o FPSima, jer to ne bi bila target skupina takvih multiplatformskih fora. Bile bi igre kao PES, 3rd person RPGovi i slične. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Zašto bi uopće igrao protiv nekog konzolaša? Ne vidim logiku, a ni zdrav razum. Prosvijetlite me.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Addicted to music.
|
Hmmm...mene ta ideja baš i ne privlači.Zašto? Jer je konzolašima sve pojednostavljeno.Uzmi Bad Company 2 za primjer, čak i imaju autoaim, recoil-a skoro ni nema.Baš pričam sa Cyc-om na fejsu o tome. Ne znam, po meni, u prednosti su i ne vidim logiku da se patim napucavanjem sa nekim, takoreći, aimbotom.
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Kad bi postojala mogućnost, svima bi bio isti gameplay. ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ali je nemoguće to dok svi nemaju istu ''opremu''..nemoš igrat neko na gamepadu, netko na tastaturi s mišem, i da igra bude identična, njiohova oprema za igranje nije, i opet sve po meni pada u vodu.
![]() |
#18 | |
Guest
|
Citiraj:
Dal možeš priključiti gamepad od xboxa ili PS-a na PC. Možeš. Dal možeš igrati sa tim protiv nekog tko ima miša? Možeš Isti drek bi bio između konzola i PC-a. To kaj bi konzolaši pušili na veliko u FPS-ovima je druga priča. Isto kao što je druga priča kako bi u igrama tipa PES bili na istom dreku jedni i drugi. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Addicted to music.
|
Prijatelju, ja u tom slučaju zovnem društvo, uzme se dvije gajbe. Palim Nintendo64 i FIFA98, četiri đojstika i cepaj mile. Stvarno nema potrebe da se spajaju PC i konzole u multiplejeru. ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Igre tipa nogomet ili voznje i slicno bi se dale kombinirati, ali FPS.... jedino da se omoguci konzolasima da mogu ustekati tipkovnicu i misa, drugacije mislim da ne bi islo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|