|
![]() |
#1 |
Guest
|
Ploča s podrškom za dvije grafičke
Isprika modovima ako je ovo koji m slučajem krivi podforum za ovo pitanje , al ovako , rikava mi ova ploča , već prije je otišla mrežna , sad zvučna i 2 usb a zezaju , pa sam odlučio kupit novu , jer za cijenu usb hub-a , pci zvučne , i ostalog dođem do cifre koja je skoro pola više od nove ploče.. e sad , CPU je ovaj 7750 , populurana kuma , treba mi 4 x DDR 2 i zvučna ,mrežna , 3-4 usb , klasika , osnovno , i toga ima i nije skupo. Nego , zanim me slijedeće- Vidim ove ploče sa integriranom HD3200 - 4200 grafikom , ASUS M4A78-HTPC/RC - 499 kn links jel mogu njezinu HD 4200 spojit na drugi monitor i da ona tamo neovisno radi od moje 8800gt na primarnom? Ne mislim na zahtjevne radnje , recimo da se vrti film preko ove integrirane , dok ja recimo igram nekaj na 8800 na drugome monitoru? Znam da ćete reći da je neki dualview ili extended desktop jednostavniji , al čisto me zanima jel ovo moguće bez nekih većih zezancija , s obzirom na dva seta drivera i jedne grafičke kao "poptrpoces"? |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
mozda se varam, ali mislim da odjednom samo jedna graficka moze biti aktivna. U biosu ukljucis ili jednu ili drugu kao radnu, nisam jos vidio opciju za obje odjednom. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
hvala majstore, znači zdravom logikom , ako je integrirana neka nvidia , radit će i 8800gt? |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E to ti neznam. Tu je foru ATi uveo jos od 690G chipseta, za nVidiu ti nebih znao kako stvari stoje, ali skines si manual od ploce koja te zanima i proucis ga, vjerojatno ima pojasnjenje u tome. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|