Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.05.2010., 18:58   #1
ivan77
Guest

Ploča s podrškom za dvije grafičke

Isprika modovima ako je ovo koji m slučajem krivi podforum za ovo pitanje , al ovako , rikava mi ova ploča , već prije je otišla mrežna , sad zvučna i 2 usb a zezaju , pa sam odlučio kupit novu , jer za cijenu usb hub-a , pci zvučne , i ostalog dođem do cifre koja je skoro pola više od nove ploče.. e sad , CPU je ovaj 7750 , populurana kuma , treba mi 4 x DDR 2 i zvučna ,mrežna , 3-4 usb , klasika , osnovno , i toga ima i nije skupo.

Nego , zanim me slijedeće-
Vidim ove ploče sa integriranom HD3200 - 4200 grafikom ,
ASUS M4A78-HTPC/RC - 499 kn links

jel mogu njezinu HD 4200 spojit na drugi monitor i da ona tamo neovisno radi od moje 8800gt na primarnom? Ne mislim na zahtjevne radnje , recimo da se vrti film preko ove integrirane , dok ja recimo igram nekaj na 8800 na drugome monitoru?
Znam da ćete reći da je neki dualview ili extended desktop jednostavniji , al čisto me zanima jel ovo moguće bez nekih većih zezancija , s obzirom na dva seta drivera i jedne grafičke kao "poptrpoces"?

Staro 10.05.2010., 12:05   #2
Gorstak
Guest
Moj komp

Datum registracije: Nov 2009
mozda se varam, ali mislim da odjednom samo jedna graficka moze biti aktivna. U biosu ukljucis ili jednu ili drugu kao radnu, nisam jos vidio opciju za obje odjednom.
Gorstak je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2010., 14:32   #3
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Rade obje, ali ova dodatna mora biti ATi. A posto je ovje u pitanju 8800GT, znaci nista od integrirane.
Momir je offline  
Staro 10.05.2010., 15:21   #4
ivan77
Guest

hvala majstore, znači zdravom logikom , ako je integrirana neka nvidia , radit će i 8800gt?

Staro 10.05.2010., 15:40   #5
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
E to ti neznam. Tu je foru ATi uveo jos od 690G chipseta, za nVidiu ti nebih znao kako stvari stoje, ali skines si manual od ploce koja te zanima i proucis ga, vjerojatno ima pojasnjenje u tome.
Momir je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno