|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Koji program za izradu WEB-a?
Dobio sam volju za izradim svoju web stranicu, pa me zanima koji bi program bio najjednostavniji, a uz to da je i dobar. U skoli smo poceli raditi s Microsoftovim FrontPage-om ali mi se cini malo bezveze(ili to tak mora biti). Pa onda...dajte svoje prijedloge... HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Što god koristio, nemoj FrontPage. Mislio sam da je pretjerivanje kada se kaže da su stranice 3x teže nego s dugim programima dok se nisam osobno uvjerio. Točno je tako. Evo savjet neznalice: Dreamweaver Možda nije najbolji ali je jednostavan i krajnje primjeren početniku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
sorry ljudi...nisam znao gdje da otvorim ovu temu... OK, necu vise |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dreamweaver je najbolji program koji trenutno postoji.* a prije nego počneš, bilo bi poželjno da proučiš ovo: http://www.w3.org/MarkUp/ trebaš znati bar nekakve osnove HTMLa ako se želiš primiti izrade web stranice. *najjača opcija koju posjeduje je pročišćavanje HTML koda iz microsoft worda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
možda i postoji nekakav html tutorijal na hrvatskom, ali ja ne bih znao. razumljiviji mi je engleski u informatici pa hrvatski niti ne tražim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|