|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Štekanje / trzanje u igrama
Od prije 2 mjeseca otkako sam kupio novi monitor iz potpisa, događa mi se vrlo iritantno trzanje/zastajkivanje u ponekim igrama koje se prije na 1024 rezi naravno nije pojavljivalo , svakih par sekundi slika ''štucne'' i vjerojatno to večina ljudi ni ne primjeti no meni to izrazito smeta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Drivere reinstaliraj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
maknuo stare drivere, pobrisao ostatke s driver sweeperom u safe modu, stavio nove catalyst 10.1 i problem postoji i dalje. Međutim primjetio sam da se to trzanje pojavljuje tek nakon što komp radi malo duže vremena, znači jučer navečer oko 22 h kad sam stavio nove drivere i resetiro komp, ni u L4D2 ni u ME2 trzanja nije bilo, dok danas ujutro nakon što je komp radio cijelu noć , trzanje je ponovno tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Upikni grafu u neki drugi komp pa vidi ima li tamo trzanja. btw, koja je to točno grafa? Naime, ako je u pitanju neka jednoslotna, onda su temperature vjerojatno više, ali ti očitanja ne vrijede pa piše puno manje. Osobno, čisto sumnjam da su u pitanju temperature koje navodiš jer se 4850 solidno zagrijava sa većinom stock coolera.
![]() |
#7 |
Premium
|
grafa je Gainward Radeon 4850, a vjerojatno je jednoslotna ako misliš na onaj prostor šta zauzima u kućištu iza (sry ako griješim ,nisam baš upućen u takve stvari ) uglavnom, nemam je gdje testirati na drugom kompu a i mislim da s njom je sve u redu jer se trzanje pojavilo kao što sam rekao tek nakon kupnje novog monitora i povećanje rezolucije s prijašnjih 1024x768 gdje je sve radilo savršeno na sadašnju 1920x1080 gdje trza samo u tim ponekim igrama. Jeli moguće da je stvar u windowsima il neš slično ili nečem softverskom , jer ironično mi je vidit igre koje najviše igram da mi trzuckaju cijelo vrijeme na tolko velikom FPS-u dok neke druge koje tek upalim tu i tamo rade savršeno ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: Jumperrr. 18.02.2010. u 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
vsync je uključen u svakoj igri i ne pomaže ništa, problem je isti, a winsi su instalirani u 8. mj zadnji put pa mi možda bilo dobro u skorije vrijeme napravit clean install o kojem sam i ja razmišljao |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|