|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
![]() Za sve vlasnike vBulletin-a: Hrvatski jezični paket /Croatian Language Pack Za: vBulletin Forum Verzija: 4 Instalacija: Admin CP > Languages and Phrases > Download / Upload Language > Import Language XML File > Upload. Komentar autora: Prevedeno s engleskog za vBulletin 4 (UTF-8). DOWNLOAD / PREUZMI Do not remove copyright footer and link to author page. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kud na tržnicu? Hvale vrijedan posao, no ipak više spada u ovj podforum, nego na procjene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima l' nade za mirror s obzirom na to da ga nema niti na vb.org niti na vb.com, a ovaj link je mrtav. v3.8 sam preveo, al za 4.2 nemam snage više. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registrirani korisnik
Datum registracije: Oct 2014
|
Cini se da nema, i ja sam krenuo s prijevodom al ne mogu vise pa sam odustao i izbrisao ga... Mislim da je ovaj prijevod bio i na ta 2 foruma... Jel ti bas treba za vB4 ili samo onako pitas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Treba. ![]() Pamtim da sam za v3.8 prijevod pravio pomalo pola godine. Skoro sam se zainatio i ovo prevoditi, a onda sam zaguglao, pa vidio da se već netko izmrčio s tom rabotom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registrirani korisnik
Datum registracije: Oct 2014
|
A ne znam... ja sam ga isto tražio al mi je dosadilo... Prevodim MyBB trenutno, besplatan je, imam prijatelje tamo i koji ga koriste, rešireniji pa njega koristim a vB mi je propo ![]() Ovaj ima i više pluginova i svega. Uz to vB je vrlo težak za raditi dizajne a ne možeš ih ni prodati pa mi ništa ne vrijedi... I oni sad propadaju... Zašto nisi jednostavno probao napraviti mobilnu verziju za vB3? Ili zamoliti nekoga za nešto jednostavno tek tolko da bude za mobitel, a mislim da na vB.org imaš već pluginove koji ga automatski prebacuju ![]() Sretno EDIT: Pa zašto ne pitaš da ti daju ili prodaju prijevod s nekog Hrvatskog vb4 foruma? A ima ih par sa super prijevodom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|