|
![]() |
#1 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nvidia GeForce 310
Kao što naslov kaže-Ndivia je konačno izbacila nešto sa prefiksom 3xx ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Key part ![]() Citiraj:
![]() Nego kako im se samo da pretakat iz šupljeg u prazno? Ove 210/220/240 su skupe za popizdit. 600-700kn za GT240 koja je u rangu.... GF9500GT valjda ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Rebrandingom u nove radne pobjede... Proguglajte malo i Geforce 205. ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Kaj to nova GF 4 MX :P |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
malo sad pogledao reviewe, nije gt240 ni tako losa za 570kn. Da je moglo bolje naravno da je ali tko hoce novo, da ne trosi puno, ne grije se puno, pokrece svaku igru, po mogucnosti nema prevelik monitor i jos ako uz to bas ne voli ATI....nema bolje za te par ![]() Iako bi tek sa startom na 450ak kn bila konkurentna. za 210/220 po ovim cijenama s druge strane stvarno nemam komentara ![]() Kada budu kostale 200/250kn moci cemo o njima nesto pricat. nego sta ste se raspricali toliko o ovim oem shitovima? Da jelc ne svrsava na takve stvari tema ne bi bila otvorena 5 minuta prije nego bi ju mod zatvorio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Moš' mislit kak nema bolje za te pare. I mene neki zovu envidijotom pa ipak moram bit realan. GT240 je dreq. Nešto je sporija od 9600GT koja je jeftinija od nje. Radije bi uzeo 9600GT nego taj poluproizvod. Svega 100kn skuplja HD4770 je brža i bolji izbor, a HD4670 koja je njezin rang ide već od 440kn što je mnogo mnogo bolja kupovina. Evo jedan rivju
![]() |
#9 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||||
Super Moderators
|
Citiraj:
Objavio sam vijest na Endivia podforumu (ni prvi ni zadnji put), gdje je problem? Lepo piše-ceo svet razume ![]() GeForce 310 Every PC needs good graphics. http://www.nvidia.com/object/product...ce_310_us.html Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Tu je cijela paleta 3xx grafičkih i podržane su u novim driverima ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa neka single-slot GT240 kartica bi bila sasvim fina dedicated Physx kartica. Ne treba dodatno napajanje, ne zauzima puno mjesta, niska potrosnja. Taman, samo da je niza cijena. BTW, nisam bas u toku, ali da li se moze jos uvijek nekako iskemijati da se ima nVidia za Physx, a ATi za grafiku? Znam da je nVidia to sprijecila u driverima, onda je ekipa nesto kemijala, pa ne znam koji je konacni status. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() |
#13 |
Guest
|
Nego, da se ja vratim na temu. ![]() Odmah smo počeli pljuvat po GT310.. A zapravo i neće bit loša grafulja. Ne troši puno, nije vruća, ne treba dodatni priključak za napajanje, ima HDMI, 40nm core, podržava DX 10.1, CUDA, Physx... Bit će i potpuno pasivnih i/ili low profile modela... itd. Ako cijena bude dobra, bit će to sasvim solidna kartica za jednu office ili htpc konfiguraciju. S performansama u rangu OC-ane GT210 koju već sad imamo u našem dragom Linksu za ~300kn. ![]() ATi je prvo izbacio TOP modele nove serije, a Nvidia će izgleda krenuti odmah i sa najslabijima. Nekome možda ne odgovara, al meni jest. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Ta kartica može jedino prdnut u DX10.1 ![]() btw to kaj su joj perf u rangu klukirane GT210 zbilja nije nekaj za hvalit se. ![]()
![]() |
#15 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nevjerovatno, svi kao pratite grafičke a niste primjetili da su se u ATI-ju davno naučili pameti pa uvjek prije izbacuju slabije modele u novom proizvodnom procesu...i to (mislim) još od 9xxx serije. Zadnji primjer ti je (budući da si to uspio propustiti) 4770 u 40nm. ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 27.11.2009. u 22:05. Razlog: flejm... |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
|
![]() |
#19 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Jel to ATI zabio gol u gostima ili je nVidia zabila autogol??? pa šta nije bilo dosta tog rebrandanja sa G92 chipom? majko mila, šta im sada to treba. i na kraju ta GT 310 je u biti sta, G96b ili GT2xx chip??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ajde ajde koliko nvidiji treba da izbace novi model toliko atiu treba da sklepa nekakve drajvere... taman dok jedan i drugi dodju k sebi imamo sve grafe vani.
![]() |
#22 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() A i TheDream-ove ![]() Ja bih radi konkurencije, jer baš me zanima dali ce ta "nova zvijerka" (naravno mislim na top model) rasturiti 5970. Mada ofc cijena bude ziher milju jura ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
U teoriji lijepo zvuci a u praksi ? Da ne bude to neki mastodont cija ce proizvodnja proizvesti vise otpada nego korisnih jezgri a cijene u tom slucaju idu u nebo. Zasto kasni ? Mozda je TSMC kriv ? Ima problema sa proizvodnjom, cega ? ![]() Vec sa RV870 ima problema a ova bestija ima 3 milijarde tranzistora. Sa sadasnjom tehnologijom proizvodnje bit ce veselo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|