|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
naglo povecanje cpu temp
e ovak komp je iz siga, sve je radilo ok, nisam nista mjenjao ni povecavao ni cpu voltazu ni rama ni northbridge-a i odjednom mi je temp u normalno radu 47 a pod full opterecenjem do 54. a prije je bilo normalno 38 a full do 45. koji fuck? skinio sam zalmana i stavio novu pastu i ispirio ga, nista nepomaze, voltaze su ok. ak neko zna nesto nek pomogne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne znam zas su ti temperature tak narasle... Al ne znam kak svi imate tak dobre temperature... Ja imam na procesoru bakreni heatsink od SilentBoosta, a ventilator sam zamijenio sa Enermaxom 80mm kojeg stalno drzim na najvecoj brzini... I temperatura mi se krece od 45 u mirovanju do 60 pod opterecenjem... i to sada... zimi... kada je hladno u sobi.... Gledo sam prije reviewove coolera na netu... i silentboost je zaostajao oko 3 celzijusa za ovim zalmanom... Procesor mi je na 1.65V... a ploca undervolta na 1.63V... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Možda je nešto popustilo pa cooler više nije dobro priljepljen na proc, možda je kriv vent. Ako nisi otvori komp pa malo pogledaj oko proca
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I JA SAM ZNAO PRIMJECIVATI TAKO CUDNE ANOMALIJE , iako ne znam zasto @munstor, sigurno nemas nikakvo ili lose provjetrivanje kucista O tom se vec prije pisalo , al za nforce2 i rad u "leru" must have dodatni driver za chipset (za win 2000/XP)
__________________ |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma imam i kuler na northbridge-u i stavio sam 80-ticu na southbridge, i skinio sam zalmana i stavio opet pastu i pricvrstio ga 100% sjedi dobro na cpu. neznam koji fuck? a do prije 10 dana sve bilo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
a napon proca? Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
pa vidis da je na 1,7v i nisam ga dizao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Provjeri još jedanput! ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
ma jesam jucer i opet isto. ok znam da nema pomoci sta je tu je. osim da probam stavit neki drugi kuler al kad imam samo glaciatech neki jeftinjak a i neda mi se skidat podloske.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|