|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Komp zablokira kad je na internetu
POZZZ Imam problem sa kompom dakle komp sve radi super kad nisam na internetu,cim se konektujem na internet budem nekih 2 minuta pretrazujem stranice odnah zablokira mis i tastatura monitor je upaljen ali emog nista sve dok ne resteujem racunar. Probao sam zamjeniti mreznu karticu opet isto,mjrnjo graficku,resetovo bios,cistio ram i stavljao ih posebno,instaliro drivere od mrezne ponovo,mjenjao napojnu,samo nisam digao ponovo sistem i mjenjo hard disk, mislim da nije do diska jer sve super radi kad nisam netu. Jel ko imao ovakvih problema? Izludicu... Konfa je ploca CUV4X-VM grafa Geforce 2 Mx 100/200 proc celeron 870mhz 2x128 sdr ram Hdd 30 gb Mrezna realtek Rtl 8139 Os Win Xp sp3 HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ajde proskeniraj malo sistem s Malwarebytes' Anti-Malware za svaki slučaj pa vidi ako će nešto pronaći...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
sad neznam dali da ja ponovo dignem windowse,ali mislim da cu djabe to raditi nevjrujem da je pogresio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa moguće je da si pokupio kakvu boleštinu dok si surfao, ništa te ne košta proskenirati sistem sa navedenim programom. Jesi malo pogledao u Event Viewer ako ti zabilježi kakav error kad se komp smrzne?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|