|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
BSOD nakon pokretanja xfirea i ...
nakon što odaberem cod 5 tj.idem refreshati listu slobodnih servera u xfireu ,na kompjuteru se pojavi plavi ekran smrti i gasi se zbog plavog ekrana smrti pa ide nesto tipa fizikal dump to disk i restartira se..molim pomoc.imam athlon x2 65 4600+ klocklan na oko 5 ghz i do prekjučer je sve bilo normalno.sve ove 3-4 godine je radilo sve 5.ploča je asus m2n ,imam directx 9.c ,nvidia 7600gs i memoriju 4 gb kingston na 800 mhz...molim pomoc.da li će mi riknuti cijeli komp ili se da nešto napraviti ![]() Zadnje izmijenjeno od: neverall. 23.08.2009. u 10:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa vrati sve postavke u biosu na default za početak, moguće je da je OC procesora nestabilan pa uzrokuje rušenje. Dakle postavke na default pa vidi kako se onda ponaša... Ako se opet bude rušio izvrti memtest ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Mozda je u ovom problem... Kak si ga uspjeo natjerati na 5GHz? Nisi napisao kakvo napajanje imas, a to je jako vazno kod ovakvih slucaja... Vjerojatno mu je prevuce i pun j prasine, i jos k tome klocklan, pa eto, mozda je do toga, prije svega clear Cmos, i vidi dal imas puno prasine...
![]() |
#4 |
Premium
|
mislim da je kvar bio u driverima od aerixa ,programa za otključavaje soni eriksona a2 platforma,napravio sam system restore i sad se molim bogovima ![]() ![]() stop oxoooooo7f(oxoooooood,oxoooooooo,oxoooooooo) Zadnje izmijenjeno od: neverall. 23.08.2009. u 12:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Fakat... pa i moj dela na 12GHz ![]() btw jel ovakav bsod u pitanju? http://giveupinternet.com/wp-content...ouble-fail.jpg
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.08.2009. u 17:13. Razlog: Slika preko 50 kB... :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
wolverine ne nije takav tip, samo je pisalo da se dogodio kvar i da ako se to dogodilo prvi put da tada restartam komp ili ako ne da odem u safe mode i probam izvrsiti hardver dijagnostiku...i ispisalo mi je neku hex adresu tipa stop 0x000000f,0x00000d itd...zatim je računalo obavilo neki fizikal dump na disk ,valjda,zatim bi se restartiralo. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 23.08.2009. u 16:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() napravio (R)epair windowsa,radilo 5 minuta i opet isto... Zadnje izmijenjeno od: neverall. 10.12.2009. u 15:41. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|