|
![]() |
#1 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
Sjebani mediji
kupio sam 10pack Traxdatinih DVD+R 8x dvdova, i kad god otvorim nero da neš spržim, javi mi max brzinu 4x... probo sam s drugim medijem iz packa, isto... dan prije sam imao jedan isti takav dvd, ali kupljen sam z asebe u kutiji, i pržio normalno 8x...zar nije bila čak i neka fora da se moglo na 8x pržit 12x? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
samo jedna riječ NEC!!! te pržilice skoro nikad ne pokazuju deklarirane vrijednosti cd-a npr Sony 42x a on samo na 8x!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
o isuse ![]() dečki koliko ste vi nec 3500 prži imali doma ili radili s njima ????? dali uopće znate da npr. Pioneer 108 dolazi sa NEC D63635GM i C3335 čipsetima???? i da je NECov D63635 DSP bio prvi koji je ponudio 16x snimanje ???? mislim postoji mogućnost da je do prže (iako je to do prže a ne NECa kao firme)....ali osobno mislim da je prije problem u medijima...pošto su mu "jedan isti takav dvd" (dam se kladit da nije isti) radio ok prije..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
pod isti DVD sam mislio:cover je isti, ista brzina napisana, isto izgleda površina dvda, proizvođač, etc.. ps. upgradeo firmware na 2.18 (neko heknuto) i sad mi ih prži i do 12x!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Stavi najnoviji firmware i radit ce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |