|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
ajmo pokrenut izdavanje casopisa*
evo ovo sam razmisljo dok sam bio u karanteni ![]() ja sam za da pokrenemo neki overclocking casopis na hrvatskom!znaci nas casopis,pocetni kapital bi nam trebao biti oko 20k kn,barem mislim,mozemo se raspitat,100% bi dobili neke pare od sponzora,linksa,nobilisa,maxmodusa..itd da ne nabrajam,ajd malo da komentiramo o tome,meni se ideja cini odlicnom i ozbiljnom zato nemojte neke glupe fore smisljat iz ovoga... pozdrav btw znate ono kad se male ruke sloze.... tak mozemo i mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
dobra je to ideja ali moras uzeti ljude koji bi radili aktivno an tome koji bi bili placeni za to. Onda trebas registrirati novine ili neke dozvole povaditi ima oko toga posla a i trebas reklamu .... Imho mislim da ima i previse casopisa na trzistu a vecina ljudi ima internet a sve sto zelis saznas u par klikova....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
pa ima nas dosta tu koji bi htjeli pomoc,bar se nadam,prvo je vazno okupit ljude,kad taj korak odradimo onda je dalje vec puno lakse... po meni nema bas casopisa u kojem se pise o overclockingu,godisnej ako objave 5 stranica ukupno o overclockingu,mi bi to mogli sredit...ja mislim da je to izvedivo,imamo team koji pise clanke za pcxpert,polako bi mozda uspjeli |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Dobra ideja ali neostvariva ![]() 20k kn je definitivno premalo za takav projekt a i do tih 20k kn nije lako doci osim ako ih ne mislis izvadit iz svog dzepa. Kao drugo da bi mogao pokrit cijelokupni dio overclockinga trebao bi imati puno znanja i jos vise love inace bi ti se cijeli casopis sveo na 10 strana od cega bi 9,5 bile reklame (ako bi bile). Kao trece racunaj da u Hrvatskoj postoji preko nekoliko inf. casopisa koji ma kako losi bili imaju svoju publiku koja je vecinom informatickim znanjem inferiorna bakteriji i OC je za njih ko i za tebe komparativna genetika. edit: ako ti se isplati radit casopis koji ce imat prodaju od 100 primjeraka samo izvoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
također mislim da je neostvarivo, možda kao mali dodatak časopisima na par strana, i to par puta godišnje, ali i to je nemoguće, jer ti nitko to nebi odobrio, a pogotovo ne neki kao npr Bug ili PCchip! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Hehe, komer misli da je to sve tako jednostavo... nemam komentara ![]()
Intel P4 1.8 Mhz ASUS P4S533-E SiS 645DX 2 x 256MB DDR333 Samsung HERCULES ATI Radeon 9800SE AIW 128 MB HDD Seagate Barracuda 60 & 80 GB NEC DVD RW+/-ND-2500 PSU Aopen 300W Monitor EIZO 19" Flexscan Microsoft IntelliMouse Optical CoolerMaster Aerogate II CoolerMaster Cool Drive 3 CoolerMaster 2 x 80mm vent LED Blue Papst 120mm vent SkyStar 2 Case InWin X710 Black |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
To i jest razlog zašto ljudi koji rade za časopise, a znaju svašta i nisu blesavi, pišu infantilne tekstove. Zamislite sad .... Berenov tekst o tome kako radi CPU i pipeline u VIDI-ju. Ma LoL. Ekipa bi samo prošišala dalje, a Beren izgubio vrijeme ![]() Nema smisla - IMO |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|