|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
nema tona uz TV karticu Winfast 2000 xp
Instaliral sam sve po propisu al' nije bilo tona i teletexta. Deinsatalirao i ponovno instalirao, sad ima teletext al' ton jok. Kad "OKINEM" snapshoot, ton se čuje. Zna li netko mudar, što mi je činiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Možda pretjerujem, ali... ![]() Jesi li spojio audio izlaz sa TV Tunera na ulaz (line in) od zvučne kartice ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
driver
|
Jes, s priloženim tankim kablom, duljine dvadesetak cm, pazeći pri tom i na L i R oznake na kartici i TV Tuneru. Možda znaš, bi li se uopće mogao čuti zvuk snapshota ako to nije spojeno, ili je krivo spojeno ( može li se uopće na matičnoj, takva vrsta 4 polnog jacka, utaknuti negdje drugdje, a da to nije zvučna? ) Hvala na trudu i odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
|
![]() Ako si ovako spojio kartu i još uvijek nema zvuka onda provjeri da ti "Line in" ne bi bio MUTE-an i stavi najnovije drivere za zvučnu i TV Tuner... Probaj spojiti zvučnike ili slušalice izravno na izlaz TV kartice, ako ni onda nema zvuka (a ima slike) onda je možda kartica neispravna...
![]() |
#5 |
driver
|
još ne radi...
Line je ok, a moja je winfastica model 4 tj. nema green audio out, pa ne mogu to isprobat. Driverio za Winfasticu su s CD-a uz karticu i mislim da bi trebali biti ok. Drivere za zvučnu ću probati pronaći (kaj se to uopće može, ako je ista integrirana u matičnu ? ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: još ne radi...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Aj, sad kad se već radi o TV karticama, još jedno pitanje, nevezano za tip kartice i zvučne. Kad se spoji TV audio u "line in" na zvučnoj, sve radi, međutim, ako hoću imat još jedan signal (mikrofon za online igru), ne istovremeno, nezgodno mi je svaki put zavlačit ruku iza kompa (problem smještaja), pa prespajat konektore. Kako to riješit?
![]() |
#10 |
Premium
|
@Rivi... 2 rjesenja... 1. najelegantnije ti je uzet splitter koji ima 3.5mmM->2x3.5mmZ, Chipoteka i tome slicno... 2. Ovisno o modelu TV karte (za winfastice znam da ima) na sebi imaju interni line out, a zvucna (creative) na sebi interni line in... pa mali audio cable unutar kucista rjesava stvar, a vanjski jack ostaje libero... nadam se da ti ovo more pomoc...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
kad smo vec ko leadtekice...
Posto mene zanima bas ova TV kartica.. da se raspitam malo unaprijed ![]() Kad smo vec kod zvuka na njoj... jel se line out s te TV-kartice moze spojit na unutarnji AUXin na zvucnoj? Konkretno me zanima da li bi mogao spojit na drugi unutarnji AUX in na integriranoj zvucnoj na Epox 8rda3+, ako su mi na tri vanjska konektora spojeni 5.1 zvucnici? Vanjska 3 konektora su share-ana(mic/rear out i sl.) Jel nekom jasno sta pitam, danas se ne izrazavam bas najbolje? ![]()
![]() |
#14 |
Premium
|
@JC... ako na ploci imas jos jedan AUX IN (a kazes da imas), onda samo uzmi audio kabel koji si uz kartu dobio i pikni ga u kartu i u plocu i stvar hoda... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Imam jedan mali problem sa Leadtekovom 2000XP-RM. Od kad sam ubacio 9600 (a sumnjam da je u njoj problem) kada pokrenem PVR piše Not Supported! - 00, PVR se pokrene, ali nema slike. Driveri obrisani, ručno se mogu instalirati, ali automatski ne!!! Uglavnom, javi neki error. Jesu li windowsi spremni za formatiranje ili postoji neko riješenje! P.S. Kada dignem windowse prepoznaje TV karticu, znači da je s njom sve u redu!
![]() |
#18 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Itko?! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |