|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Problem s mailom
Naime, pretpostavljam da ovo ide pod mreže, pa cu tu postati. Draga ima laptop koji koristi kod kuće i na putu. Kada je spojena preko ADSL-a (t-com) mail radi bez bada, no kada je na putu i mora koristiti Vodafone Mobile Connect stick onda se događaju problemi s mailom. Naime, ne moze poslati mail iako ima normalno vezu s netom. Malo sam kopao po postavkama maila i skužio sam da kada se prebaci "mail.t-com.hr" u "mail.t-com.hr" da mail s Vodafone Mobile Connect stickom radi..no kada se šalje preko t-com ADSL-a ima isti problem kao Vodafone-om.. Nije valjda da ce morati postavljati mail postavke svaki put? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ili koristi neki outgoing mail server koji ne ovisi o ISP-u ili napravi još jedan mail account i koristi ga za slanje kada se spaja preko Vodafonea. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo, problem riješen, kao što je dr.beast rekao, trebao mi je drugi outgoing mail server, stavio sam gmailov server, postavio njihove postavke i sve radi bez problema..t-comov mail radi i na adsl-u i na vipu. ![]() Po običaju naši provajderi forsiraju svoje..pft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
OK, glavno da je problem riješen. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|