|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Firefox problem, crne ikone
ovakav je problem: http://i39.photobucket.com/albums/e195/_KAMENi/sl1.jpg instalirani su windowsi ispocetka, problem ostaje. problem se takoder javlja u adobe acrobat readeru, jedino tamo je cijela stranica crna sve je instalirano na windows xp home, a i windowsi su danas svjeze instalirani ima ko kakvih ideja? EDIT BY MOD: Slike preko 50 kB težine staviti kao thumbnail! http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47659
Stari se... Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 04.03.2009. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ako ima tko kakve ideje, da dodam jos koju informaciju... chrome isto radi crn, adobe reader takoder. samo slike u readeru ispadnu normalno, text se ne moze ni procitat (ne vidi se)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A da za početak postaviš defaultnu (pazi ne modanu) M$ temu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam kakve to veze ima sa chromeom i adobe readerom ^^? @ P_KAMENi - Ja sumnjam na nesto sa driverom, imao sam slican issue, pocistio sam ih sa driver cleanerom i stavio latest verziju, tu i tamo su se znali pojavljivati artefakti pa sam komplet pregazio instalaciju novom i radilo je ko urica... Imas ATI graficku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Pa zato šta često modane teme i instalacije, ini šmensi desktop dodaci naprave dar - mar u postavkama boja, ikona, etc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Problem je sa driverom graficke kartice. Sa Driver Cleanerom ocisti svaki trag trenutnih drivera i stai neku drugu verziju, bilo da je to novija ili starija od trenutnih koje koristis.
![]() |
#8 |
Premium
|
sve se ponavljalo na 2 razlicite instalacije windowsa, obadvije ispocetka snimljene drivere sam stavio koje sam nasao jer nemogu naci cd. graficka je integrirana sis651. windowsi su snimljeni u default izvedbi i bez promjena vizualizacije
![]() |
#9 |
Moderator
|
Nisi naveo o kojoj se mobo točno radi. Potraži support na stranicama proizvođača mobo. Opcionalno možeš probat sa ovim drajverima. Radi se o SiS UniVGA3 graphics driver (v 3.85) koji "pokriva" i SiS651 chipset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
radi se o microstar MS-6533 maticnoj, sa agp 4x, s.478. zaboravio sam reci da su se cijeli problemi poceli pojavljivati odjednom, sa jednim od updatea za win dugo ga nisam reinstalirao, pa kad jesam se i dalje problem "zadrzao"
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
te drivere imam: 6.14.10.3820, a nikako da nadem neke starije drivere (kad ne znam di je cd ![]() restore point nemam jer sam i nakon prve pojave problema 2x instalirao win ispocetka.
![]() |
#14 |
Premium
|
vratio sam stare drivere (nasao na netu, tnx Nikky), i opet nista. promjene nema, koristim samo internet explorer
![]() |
#15 |
Premium
|
primjetio sam da je problem u .net frameworku probao sam uninstall, reinstall i sve ostale kombinacije i nikako da ga eliminiram mozda pomogne kome da nade kakvo rjesenje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|