|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Ovak, imam ovo kučište...: ![]() ![]() ( slike nisu baš odlične ali tek tolko da vidite o čemu se radi ) ...i nije mi više fora i sad bih želio malo ( puno ) promijeniti izgled kučišta ali nemam inspiracije niti ideje pa Vas molim da mi date prijedloge kako da učinim da kučište bude što ljepše i bolje. Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() gledaj malo slike možda dobiješ inspiraciju za nesto napravit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Barem neku smjernicu u kojoj bi želio da ide mod... Najjednostavnije je polijepit neonke, led ventilatore, plexi prozor i slično... Malo kompliciranije ide od modifikacije izgleda postojećeg pa sve do izrade kompletno novih kućišta u DIY (do it yourself) izvedbi... Izbor je širok... Tijekom pripreme modanja obrati pažnju i na: - upotrebu alata koje posjeduješ (kako to ne bi dodatno povečavalo cijenu zbog potrebnog nabavljanja novog alata...) - upotrebu vještina koje posjeduješ (da ne bi morao učiti na svom kučištu ... vrlo je vjerojatno da ti neće uspijeti iz prve...) - upotrebu materijala koji su lako dobavljivi ima još dosta sitnica i gluposti na koje naiđeš uz put.... Sretno sa modanjem.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
možda da za početak bočnu stranicu zamjeniš sa staklenom (prozirnom)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ovaj prednji otvor za 120mm vent mi se cini idealnim za ovo http://www.youtube.com/watch?v=DtuVE2CC7qw pa probaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Da u tovor ventić...ali bijeli na nabavit neonku u obliku da je malo veća od otvora...naravno neonka uv i ventić že imati predobar bijeli sjaj...bezveze su mi ventilatori koji svijetle sami po sebi...i da neku farbicu nabacit gore...pogledaj malo po forumu...možda od rugih kućišta dobiš još neke inspiracije
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|