|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Pohvala za XFX
Imao sam problem, bio mi je prebučan cooler na grafičkoj, stalno je radi na 100% i nisam ga mogao regulirati softverski, i odlučio sam se obratiti XFXovoj "službi za korisnike" i odgovorili su mi pozitivno, da ta serija grafički ima problem i da se na tom 2pinskom konektoru ne može kontrolirati te da će mi besplatno poslati potenciometar kako bi mogao utišati grafičku ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
I ja sam od XFX-a trazio isti taj adapter za frendovu 8800GS...prije 10 dana...navodno su ga poslali prije 7 dana...we'll see!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kupio sam Accelera X2 za staru x1800GTO i super je radilo, tiho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad i meni dali ideju,meni ostao potenciometar od zalmana,ali on će u prodaju,ovaj iz linksa ima za 2 ventilatora odjednom,ali neće mi sigurno imati iste okretaje cooler od gpu-a i cpu-a,tako da ću 2 kupit,da 25 kn je u linksu od zalmana i dali mu pozitivne kritike kupci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samo morat pazit decki da fan na grafi ima 2 pina a zalman 3. Znaci,morate jos kupit 2pin na 3pin adapter. To je sigurno bolje rijesenje (trajno , i za druge grafe) nego lemit po zicama jer su gubi garancija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|