|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
Koje zvucnike od ovih da uzmem?
Imam vise izbora pa vas molim da mi pomognete..... evo izbora::::
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Treba li ti zaista 7.1 Inspire? Po meni je to samo hrpa plastike,tako uzmeš i X530 za 300kn nove novcate,ljudi još uvijek u velikoj mjeri prodaju,tko već nije. Isto ima 70W RMS-a,Subwoofer je sigurno 80% onoga šta ćeš čuti,a želiš bass,mislim da bi ti i to bilo više nego solidno. A osjetno jeftinije. Ako je izbor 7 plastičnjaka Creative ili 5 šperploča Genius,ja bi radije ovo drugo,kvazi-drvo,nego samo nabacati satelite po sobi. I 5.1 je čisto dovoljan, kad se radi o solidnom setu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Izbor ti je i više nego očit! Kod kupnje zvuka imaš Creative i Logitech. iako ti ovaj genius izgleda iole ljepše, mislim da ne kužiš da je 100W cjelokupna snaga svih zvučnika, dakle woofer ti je 25W, a ne 275. imao sam prilike poslušat 2.1 creative sustav za par 100 kuna, ostao sam šokiran. s ovim nećeš ostat razočaran, siguran sam. Iako bih na tvom mjestu uzeo ovo: http://www.logitech.com/index.cfm/sp...s/250&cl=AU,EN svjestan sam da ljudi ne znaju da iza kvalitetnog zvuka ne stoji broj zvučnika i cjelokupna snaga u Wattima, pa onda.....
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
x530 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |