|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Samsung SM2443NW 24''
Pozdrav! Zanima me da li netko ima ovaj monitor i kakva su mu iskustva? Planiram uzeti novi LCD, mislio sam 22'', pa sam vidio na nabavi.net da je ovaj od 24'' cijenom vrlo pristupačan (2050 kn). Još par Samsungovih i jedan LG-jev model je unutar 3000 kn, a svi ostali 24'' modeli su preko. Zašto je ovaj ovako jeftin? Jel' to neki šrot? Ipak je Samsung pa mi je malo čudno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
1. mozes naci isti monitor po jos nizoj cijeni 2. monitor ima iskljucivo analogni prikljucak i kao takav nije najpogodnije rjesenje kod prikaza slike, moguce je da je konverter dobro izveden, ali nije garantirano. ono sto je sigurno je da monitori s digitalnim ulazom definitivno preciznije prikazuju podatke pristigle na njih od strane graficke kartice dakle, ako vec kupujes neki tako jeftin 24" lcd pogledaj 245b+ koji je tek malo skuplji, osim sto ima dvi jos za razliku od 2443nw ima i postolje zakretno u svim smjerovima, a ne samo po horizontalnoj osi, nesto sto bi mogao dosta cijeniti kod ekrana s tn matricom. Sto se tice kvalitete prikaza, svi su oni tu negdje (u tom rangu cijene, jel), neki malo bolji neki losiji, ali su minorne razlike u principu. Dok bolji primjerci te kategorije kostaju osjetno vise (~3000kn) i time postaju realno neisplativi, pa samim time i nezanimljivi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Trebala bi postojati i 2443BW verzija. Verzija s DVI-om. Razlika u cijeni ne bi trebala biti prevelika, a trebalo bi vidjet razliku u slici. Ako je slika na BW dobra onda je dobar izbor za jeftin 24". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ne znam baš i ja sam gledao taj isti, i nijedan nije imao A panel, i to su u većini slučajeva bili I , jedino u Metrou od AU Optronicsa. Za te novce radje uzmi t220 istina je manji za 2" al nećeš požalit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=9096 Cijena ispod 2k kn!
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |