|
![]() |
#1 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
testiranje diska
namjeraval sam kupiti 6400aaks al posto je frendu propala firma rasprodaval je robu koju je imal na lageru po nabavnoj cijeni. pa sma si uzel hitachi 250gb HDP725025GLA380. disk je sata2 a ja na ploci ima sata1 kontorler, znam da bi trebali biti kopmatibilni i evo za sad sve uredno radi. ali me jos malo plasi iskustvo frenda kojemu je pucal disk koji je sata 2 zbog loseg sata 1 kontrolera. posto neznam koji benchmark bi bil najpouzdanijei isel sam kpirati nekih 70gb s diska na disk i dobro se hitachi drzi. dal to moze biti ovoljno dobar benchmark? jer htel bi staviti na hitachija os. pa mi bas nebi bilo super da disk otkaze suradnju. dal samo pricekat i gledat kak se bude ponasal par tjedana ili ? hvala
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Postavi jumper da ti radi kao SATA(I) disk, i sve će biti OK... ![]() Moj WD iz siga mi radio skoro 9 mjeseci na bartonu 2500+ i Asrock nForce2 ULTRA ploči sa SATA(I) kontrolerom, i bio je OS disk bez beda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Da ne postavljam novu temu, a radi se o testiranju diska.. Ja upravo prebacujem 25gb podataka s particije na particiju diska WD Caviar 500gb AAKS i brzina je nekih 10mb po sekundi, a traje recimo pola sata sve skupa. Jel se to meni čini il je brzina prebacivanja pre pre pre mala??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a poprilicno mala. Naravno nisi rekao kakvi su podaci? Ako je gomila malih filova sve je moguce, vidjao sam novije diskove koji se isto tako zaguse kada idu kopirat folder od 10gb s 35000 filova a potpuno ispravni inace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
20000 podataka je u pitanju. Onda ok što se tiče brzine. Thx na odgovoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |